GP24 Media

LATEST POSTS

Campioana în exercițiu la Extreme E, Taylor, a plecat de la echipa lui Rosberg

Taylor
Vizualizări: 11823

Campioana în exercițiu la Extreme E, Molly Taylor, a plecat de la echipa Rosberg X Racing.

Taylor și coechipierul de patru ori campion mondial de raliucross Johan Kristoffersson au câștigat trei dintre cele cinci evenimente în timpul sezonului inaugural pentru a învinge echipa X44 deținută de Lewis Hamilton, după ce au fost la egal de puncte. Dar Taylor, care a câștigat seria de raliuri naționale din Australia 2016, s-a despărțit acum de echipa lui Nico Rosberg pentru a fi înlocuită de Mikaela Ahlin-Kottulinsky.

Taylor, care s-a mutat în Europa din casa ei din Australia pentru a minimiza impactul restricțiilor de călătorie, a fost timidă în privința motivelor „în afara controlului ei” pentru a nu se întoarce într-o echipă pe care a asemănat-o cu o familie. Ea a postat pe Instagram: „Aș dori să mulțumesc întregii echipe (care a devenit mai mult ca o familie) pentru un sezon inaugural incredibil.

„Câștigând primul Campionat Extreme E și ținând acel trofeu în sus a fost o experiență incredibilă și sunt foarte mândră de rezultatul pe care l-am obținut împreună. „Nu există niciun secret al realităților complexe care există în sportul cu motor, adesea în afara controlului unui pilot și, deși înseamnă o schimbare neașteptată a planurilor pentru 2022, fiți siguri, în ciuda unei mici pauze, timpul meu în Extreme E nu s-a încheiat încă.”

În declarația lansată de Rosberg X Racing care a confirmat adăugarea lui Ahlin-Kottulinsky alături de Kristoffersson, nu a existat nicio referire la câștigătoarea titlului Taylor. Ahlin-Kottulinsky și colegul ei de garaj din 2021 Kevin Hansen au condus o echipă JBXE fără experiență, formată în principal din ingineri britanici GT, pe locul al treilea în campionat.

Molly Taylor

În timp ce proprietarul Button este dornic să continue în serie, campionul mondial de Formula 1 din 2009 a declarat anterior că necesitatea de a face eforturi comerciale pentru a se asigura că participarea continuă a JBXE este viabilă financiar. Britanicul a angajat-o inițial pe câștigătoarea cursei de mașini de turism scandinave Ahlin-Kottulinsky, după ce a impresionat într-un schimb de focuri cu ușile închise.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

La venirea în echipa Rosberg X Racing, suedeza a spus: „A avea șansa de a lucra cu echipa câștigătoare din primul sezon este cu adevărat o oportunitate grozavă și abia aștept să încep. „Aștept cu nerăbdare să lucrez și să învăț de la Nico și Johan, doi campioni mondiali și piloți pentru care îi respect și îi admir enorm pentru recordul lor incredibil la volan.

Johan Kristoffersson a adăugat: „Sunt foarte fericit să-mi continui munca cu RXR. „Am avut un prim sezon senzațional împreună și sunt încrezător că putem construi pe această experiență și putem deveni și mai buni. “O am pe Mikaela de partea mea și este o motivație suplimentară. Este un pilot foarte talentat și fiind compatrioți cu multe experiențe comune, sunt sigur că ne vom înțelege de minune.”

Rosberg a spus: „Suntem fericiți că am găsit formația de piloți perfectă pentru al doilea sezon al nostru în Extreme E. „Anul acesta va fi și mai provocator, deoarece trebuie să ne apărăm titlul împotriva unui domeniu în creștere de echipe foarte profesioniste și foarte determinate.”

  • Mai multe știri despre Campionatul de Extreme E găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES