Latest Posts

Campanie FRAS și Ecologic 3R Ambalaje pentru colectarea selectivă. Premii speciale pentru Juniori

Vizualizări: 18725

Federația Română de Automobilism Sportiv și Ecologic 3R Ambalaje dau startul colectării selective odată cu Raliul Argeșului, prima etapă din Campionatul Național de Raliuri Betano. La finalul sezonului, cele mai bune 3 echipaje de la juniori vor fi răsplătite cu premii în valoare de 10.000 de lei.

Campania comună de conștientizare “START Colectării selective!, lansată de FRAS și Ecologic 3R Ambalaje, denumită “START Colectării selective!, se va desfășura pe parcursul sezonului competițional de automobilism sportiv, între iunie și noiembrie 2019, si își propune să ducă mesajul responsabilității față de mediu către publicul tânăr, activ și dinamic al curselor de automobilism sportiv, public cu care împărtășim aceleași valori – curaj, dinamism și implicare.

„Acest parteneriat ne aduce în contact cu unul dintre publicurile-țintă principale ale mesajului nostru de responsabilitate – tinerii interesați de sport, activi și implicați social, atenți la impactul asupra mediului”, a declarat Doruleț Iorga, Președintele Ecologic 3R Ambalaje S.A.

În acest sens, cei mai tineri dintre concurenții din Campionatul Național de Raliuri Betano 2020 nu vor mai lupta numai pentru a obține primele poziții, dar și pentru premii finale în bani. Echipajul care va urca pe prima treaptă la Gala Campionilor FRAS în divizia dedicată juniorilor la raliuri va fi răsplătit cu 5.000 de lei, cel de pe locul 2 va încasa 3.000 de lei, iar echipajul care va completa podiumul va beneficia de un cec de 2.000 de lei.

Unul dintre ambasadorii acestei campanii la nivel național este chiar cunoscutul pilot de raliuri, Alexandru Pițigoi, cel care va lua startul în acest weekend în Raliul Argeșului la bordul unui Porsche 911 GT3.

Ecologic 3R Ambalaje este o organizație de transfer de responsabilitate, unul dintre cei mai vechi și stabili operatori pe piața managementului deșeurilor din România. Cu o experiență de mai bine de 17 ani și cu o echipă de specialiști, compania este aliniată la obiectivele de țară ale României în domeniu și își aduce aportul la realizarea acestora.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss