Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Călin Daniel, Campionatul Național de Coastă Divizia 2, Trofeul Metalubs

  În acest weekend a avut loc la Șugaș Băi o nouă etapă din Campionatul Național de Coastă Divizia 2, Trofeul Metalubs. Este primul loc 1 din scurta mea carieră de pilot dar sper să nu fie și ultimul. Și primul podium la general.

  Călin Daniel a participat la a treia etapă de CNVC2 la Șugas Bai o etapă la care inițial nu am vrut să participam. Ne-am hotărât vineri după masa să plecăm spre Sf Gheorghe. Ziua nu a început cum ne doream,bateria mașinii de concurs (STRUMFUL) nu a mai funcționat am reușit să pornim mașina cu altă baterie sperând că o să își revină. În prima manșă de recunoașteri după start timoneria a hotărât să ne facă probleme.
  După care a început să plouă în antrenamentele cronometrate, STRUMFUL a funcționat în parametri reușind un timp destul de bun. În prima manșă de concurs am reușit să mă concentrez și să realizez un timp foarte bun 2.16.765 un timp cu care m-am clasat provizoriu pe locul 1,la clasa și 3 la general. În masa 2 de concurs a început să plouă eu realizând un timp de 2,23.810 timp ce îmi garanta prima poziție la clasa a 3-a și locul 3 la general. Felicitări tuturor participanților și organizatorilor. 


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss