GP24 Media

LATEST POSTS

Călin Daniel, Campionatul Național de Coastă Divizia 2, Trofeul Metalubs

Vizualizări: 32799

În acest weekend a avut loc la Șugaș Băi o nouă etapă din Campionatul Național de Coastă Divizia 2, Trofeul Metalubs. Este primul loc 1 din scurta mea carieră de pilot dar sper să nu fie și ultimul. Și primul podium la general.

Călin Daniel a participat la a treia etapă de CNVC2 la Șugas Bai o etapă la care inițial nu am vrut să participam. Ne-am hotărât vineri după masa să plecăm spre Sf Gheorghe. Ziua nu a început cum ne doream,bateria mașinii de concurs (STRUMFUL) nu a mai funcționat am reușit să pornim mașina cu altă baterie sperând că o să își revină. În prima manșă de recunoașteri după start timoneria a hotărât să ne facă probleme.
Călin Daniel, Campionatul Național de Coastă Divizia 2, Trofeul Metalubs
După care a început să plouă în antrenamentele cronometrate, STRUMFUL a funcționat în parametri reușind un timp destul de bun. În prima manșă de concurs am reușit să mă concentrez și să realizez un timp foarte bun 2.16.765 un timp cu care m-am clasat provizoriu pe locul 1,la clasa și 3 la general. În masa 2 de concurs a început să plouă eu realizând un timp de 2,23.810 timp ce îmi garanta prima poziție la clasa a 3-a și locul 3 la general. Felicitări tuturor participanților și organizatorilor. 
Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES