More

  Latest Posts

  Calificări Sakhir: Russell ratează șansa la primul pole din carieră cu doar 0.026s

  Valtteri Bottas și-a întrecut proaspătul coechipier, George Russell (îl înlocuiește pe Lewis Hamilton, după ce acesta a fost infectat cu noul coronavirus) cu 0.026s, reușind să obțină pole-ul, în Marele Premiu al Sakhir-ului. Săgețile Argintii și-au impus ritmul în calificări, iar top 10 a fost despărțit de mai puțin de o secundă.

  Russell a fost în fruntea plutonului de mai multe ori, în acest weekend. Părea că pole-ul va fi al lui și deși P2, este cea mai bună poziție a sa, recordul lui, de a nu fi depășit de un coechipier în calificări se încheie după 36 de etape.

  Max Verstappen a fost cel mai apropiat rival al celor de la Mercedes, la 0.030s distanță. A fost o sesiune în care s-au înregistrat timpi pe tur extrem de apropiați, pe cea mai scurtă configurație din calendar. Charles Leclerc a ieșit doar o dată pe pistă, dar a fost suficient ca să pună mâna pe un incredibil loc 4.

  Sergio Perez a avut un deja-vu, după ce a rulat cu un motor vechi, după defecțiunea din Grand Prix-ul Bahrain-ului – s-a clasat pe poziția a 5-a, pentru a-l doilea weekend consecutiv. Daniil Kvyat a înregistrat cel mai bun timp al său din calificări, de la cel din Azerbaijan din 2019, obținând P6.

  Daniel Ricciardo a fost cel mai bine poziționat dintre cei doi piloți Renault, pe 7, în fața lui Carlos Sainz (McLaren). Pierre Gasly, cu al său AlphaTauri și Racing Point-ul lui Lance Stroll au completat top 10.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss