Latest Posts

Calendarul MotoGP™ 2020 confirmat oficial

Vizualizări: 19038

Cele 20 de weekend-uri de cursă sunt acum oficial confirmate, pe măsură ce ne apropiem de noul sezon în curs de desfășurare. Calendarul MotoGP™ 2020 a fost confirmat oficial după ce calendarul provizoriu a fost lansat în august anul trecut, fără a fi efectuate modificări înaintea noului sezon.

8 Martie va marca începutul unui nou deceniu de curse, MotoGP™ va începe sub luminile din Qatar înainte ca Thailanda să devină noua gazdă a celei de-a doua etape din sezon. Cealaltă mare diferență față de anul trecut? Salutăm Finlanda din nou pe harta MotoGP™, cursă care va avea loc în perioada 10-12 Iulie, așa cum a fost anunțat anterior. Vezi mai jos calendarul complet 2020 MotoGP™.

Calendarul MotoGP™ 2020 confirmat oficial

Sursa: MotoGP World Championship
Photocredit: MotoGP World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

MotoGP World Championship

Latest Posts

Don't Miss