Latest Posts

Calendarul Esports WRC 2021 a fost anunțat

Vizualizări: 18850

S-a anunțat calendarul eSports WRC din sezonul viitor, cu 13 runde în așteptarea concurenților.

WRC The Game creators Nacon, în asociere cu sponsorul oficial al eSports WRC, Toyota Gazoo Racing, au făcut anunțul miercuri după-amiază. Sezonul va începe în ianuarie 2021 și va cuprinde 13 runde, terminându-se în iulie. O finală mondială live va fi apoi transmisă la nivel global, la o dată încă de neconfirmată, în a doua jumătate a anului.

În contradicție cu sezoanele trecute, când rundele au avut loc în mod regulat în aceleași weekenduri cu evenimentele WRC, sezonul 2021 eSports WRC va avea o serie de runde care vor avea loc cu o săptămână înainte de raliul propriu-zis, creând entuziasm suplimentar în procesul de anticipare al evenimentelor. Acesta este cazul Rallye Monte-Carlo, Rally Sweden, Rally Italy, Safari Rally Kenya și Rally Finland.

Calendarul Esports WRC 2021 a fost anunțat

Pe lângă Toyota Gazoo Racing, partenerii eSports WRC, BenQ, Playseat și Fanatec vor fi din nou la bord în 2021.

În urma anunțării calendarului 2021, a existat și confirmarea că finala mondială a anului 2020 va fi amânată până anul viitor. Această decizie a fost luată ca urmare a pandemiei Covid-19 în curs de desfășurare și a restricțiilor de călătorie care afectează un număr de finaliști.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Peste 10.000 de jucători au participat la sezonul 2020, unde Sami-Joe05 din Liban și de două ori fostul campion mondial Nexl, au împărtășit onoruri de sezon în fruntea clasamentului. Lor li se vor alătura în finala mondială încă opt piloți, concurând pentru premiul cel mare, și anume o Toyota GR Yaris.

Calendarul Esports WRC 2021 a fost anunțat

Sursa: World Rally Championship
Photocredit: World Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

World Rally Championship

Latest Posts

Don't Miss