More

  Latest Posts

  Calendarul Esports WRC 2021 a fost anunțat

  S-a anunțat calendarul eSports WRC din sezonul viitor, cu 13 runde în așteptarea concurenților.

  WRC The Game creators Nacon, în asociere cu sponsorul oficial al eSports WRC, Toyota Gazoo Racing, au făcut anunțul miercuri după-amiază. Sezonul va începe în ianuarie 2021 și va cuprinde 13 runde, terminându-se în iulie. O finală mondială live va fi apoi transmisă la nivel global, la o dată încă de neconfirmată, în a doua jumătate a anului.

  În contradicție cu sezoanele trecute, când rundele au avut loc în mod regulat în aceleași weekenduri cu evenimentele WRC, sezonul 2021 eSports WRC va avea o serie de runde care vor avea loc cu o săptămână înainte de raliul propriu-zis, creând entuziasm suplimentar în procesul de anticipare al evenimentelor. Acesta este cazul Rallye Monte-Carlo, Rally Sweden, Rally Italy, Safari Rally Kenya și Rally Finland.

  c1

  Pe lângă Toyota Gazoo Racing, partenerii eSports WRC, BenQ, Playseat și Fanatec vor fi din nou la bord în 2021.

  În urma anunțării calendarului 2021, a existat și confirmarea că finala mondială a anului 2020 va fi amânată până anul viitor. Această decizie a fost luată ca urmare a pandemiei Covid-19 în curs de desfășurare și a restricțiilor de călătorie care afectează un număr de finaliști.

  Peste 10.000 de jucători au participat la sezonul 2020, unde Sami-Joe05 din Liban și de două ori fostul campion mondial Nexl, au împărtășit onoruri de sezon în fruntea clasamentului. Lor li se vor alătura în finala mondială încă opt piloți, concurând pentru premiul cel mare, și anume o Toyota GR Yaris.

  c2

  Sursa: World Rally Championship

  Photocredit: World Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss