GP24 Media

LATEST POSTS

Calendar revizuit pentru WEC

Vizualizări: 11545

Campionatul Mondial de Anduranță Auto a prezentat ieri o nouă versiune pentru calendarul sezonului 2019/2020.

Două curse și-au schimbat data din cauza COVID-19, iar acum știm când se vor ține.

Cursa de 6 ore de pe Spa Francorchamps din Belgia se va ține pe 15 August. Clasica de 24 de ore de la Le Mans va avea loc în data de 19-20 Septembrie, iar sezonul actual se încheie cu o cursă de 8 ore la Bahrain pe 21 Noiembrie.

Mult așteptatul sezon 9 ce trebuia să înceapă în acest an, a fost decalat pentru 2021. Acest sezon este așteptat de majoritatea pasionaților de anduranță, deoarece vor asista la debutul noilor hypercar-uri de categorie P1.

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: Facebook-Fia WEC
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES