More

  Latest Posts

  Calendar revizuit de Formula 1 pentru 2021.

  Formula 1 a anunțat un calendar revizuit pentru restul sezonului 2021, în urma știrii de la începutul acestei luni că Marele Premiu al Japoniei nu va avea loc în acest an.

  Noul program va avea 22 de curse organizate – un număr record de curse într-un sezon – cu o serie de evenimente existente trecând la date noi. Marele Premiu al Olandei la Zandvoort, GP-ul italian la Monza și cursa Rusiei la Sochi vor avea loc toate la datele lor inițiale. În urma acelor curse, Marele Premiu al Turciei, programat inițial pentru 3 octombrie, va fi acum amânat cu o săptămână până la 10 octombrie.

  Calendar

  Acesta va fi urmat de Marele Premiu al Statelor Unite – care rămâne la data inițială din 24 octombrie – înaintea GP-urilor din Mexico City și a Braziliei, care se mută înapoi cu o săptămână, de la 31 octombrie la 7 noiembrie, la 7 noiembrie și noiembrie 14, respectiv. Apoi, va exista un alt eveniment pe 21 noiembrie, într-un circuit încă de anunțat (dar se pare foarte probabil că acesta este Circuitul Losail din Qatar), înainte ca sezonul să se încheie cu primul mare premiu al Arabiei Saudite de la Jeddah pe 5 decembrie și cu finalul de la Abu Dhabi pe 12 decembrie.

  Calendarul (încă provizoriu) pentru restul sezonului de Formula 1 2021:

  Calendar

  Stefano Domenicali, președinte și CEO al Formulei 1, a declarat: „Suntem foarte încântați să anunțăm actualizările calendarului 2021 în urma unor discuții ample cu promotorii și autoritățile naționale. „Pandemia continuă să prezinte sezonul cu provocări, dar am dovedit că ne putem adapta și suntem încrezători că putem livra un record de 22 de curse anul acesta, în ciuda unei pandemii globale”.

  „Vreau să mulțumesc promotorilor din Brazilia, Mexic și Turcia pentru răbdare și flexibilitate și vom oferi detaliile adăugării finale în curând. Acest sezon se dovedește a fi o bătălie incredibilă pe pistă și acest lucru este extrem de interesant pentru fanii noștri din întreaga lume și așteptăm cu nerăbdare intensitatea continuă în cursele viitoare”.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss