GP24 Media

LATEST POSTS

Calendar Junior WRC, sezonul 2019

Vizualizări: 14122

Clasa mezină a Campionatului Mondial de Raliuri, Junior WRC şi-a stabilit calendarul pentru 2019. Acesta conține 5 etape, iar acestea sunt :

1. Suedia(Zăpadă), 14-17 februarie

2 . Franța-Corsica(Asfalt), 28-31 martie

3.Italia (Macadam), 13-16 iunie

4.Finlanda (Macadam), 1-4 august

5.Marea Britanie (Macadam), 3-6 octombrie.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Echipajele din JWRC vor folosi în continuare, mașina Ford Fiesta R2T, iar campionul va avea șansa să concureze, anul următor, pe un Ford Fiesta R5.

România a avut un campion mondial la juniori în 2016, în persoana lui Simone Tempestini folosind atunci un Citroen DS3 R3 MAX. În anul ce vine, un alt echipaj român dorește să intre în această categorie. Este vorba aici despre Raul Badiu/Gabriel Lazăr, cei doi luând startul în 2018 la ultima rundă, Turcia, ei chiar dacă au abandonat, au reușit sa facă o figură frumoasa pe probe și sperăm ca aceștia sa fie prezenți la startul sezonului 2019.

Foto- WRC.com

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES