Acasă Breaking News Cal Crutchlow va rata si Marele Premiu al Valenciei

Cal Crutchlow va rata si Marele Premiu al Valenciei

0
Cal Crutchlow va rata si Marele Premiu al Valenciei

Britanicul Cal Crutchlow nu va fi prezent pe grila de start a clasei regine nici la ultimul GP al sezonului. Din pacate, pilotul LCR Honda nu s-a vindecat suficient pentru a putea reveni in saua motocicletei sale.

In cel de-al doilea antrenament liber al Marelui Premiu al Australiei, Crutchlow a cazut violent in virajul 1 si a suferit fracturi atat la glezna, cat si la tibie. Britanicul a fost operat de urgenta si a ramas in Australia pentru o a doua operatie.

Intre timp, Crutchlow s-a intors acasa pentru a continua recuperarea, insa, din nefericire, nu va putea fi prezent la Valencia.

In prezent, Cal Crutchlow se afla pe locul 7 la general, insa sansele sale de a ramane pe aceasta pozitie la finalul sezonului sunt destul de mici, intrucat Danilo Petrucci se afla la doar 4 puncte in spatele sau.

Asa cum s-a intamplat si la Sepang, locul sau va fi luat de Stefan Bradl. In GP-ul Malaeziei, Bradl a terminat pe locul 13.

credit foto – Eurosport


Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.