More

  Latest Posts

  Cal Crutchlow: Alex Marquez este alegerea „mai logică” pentru MotoGP 2020

  Cal Crutchlow de la LCR insistă că era „mai logic” ca Honda să semneze cu fratele lui Marc Marquez, Alex, pentru sezonul MotoGP din 2020. Acesta este o alegere mai potrivită pentru a-l înlocui pe Jorge Lorenzo. 

  Crutchlow a terminat anul ca al doilea cel mai bun pilot Honda și a fost singurul pilor RC213V în afara campionului Marc Marquez care a ajuns pe podium.

  Când Lorenzo și-a anunțat retragerea joia trecută, Crutchlow și Jonathan Zarco au fost considerați ca favoriți pentru a-l înlocui. Asta înainte ca Honda să-l aleagă pe campionul Moto2 Alex Marquez.

  Crutchlow nu se declară dezamăgit de alegere și consideră că Zarco nu reprezenta o opțiune realistă pentru înlocuirea lui Lorenzo. „În ceea ce mă privește, nu l-am privit pe Zarco ca fiind o posibilă opțiune” a spus Crutchlow. „A fost pilotul care l-a înlocuit pe Taka [Nakagami] și am fost de părere că a făcut o treabă foarte bună. Este un campion de talie mondială și a pilotat foarte bine.

  2 18

  După Malaezia și victoria lui Alex la Moto2 lucrurile s-au schimbat. Și apoi Jorge a renunțat. Deci cel mai ușor lucru era ca eu sau Alex să-l înlocuim. Dar cred că este mai logic ca Alex să meargă în această poziție în ceea ce privește HRC și echipa mea. Dacă sunt dezamăgit? Nu, pentru că sunt de părere că să îl ai coleg de echipă pe Marx Marquez este un lucru dificil pentru oricine.”

  Deși Crutchlow va rămâne sub contract cu cei de la LCR, el este de părere că ar fi fost un coechipier de nădejde pentru Marquez dacă i s-ar fi dat motocicleta Repsol. „Cred că aș fi făcut o treabă bună dacă mergeam, deși nu am cerut să merg”, a adăugat el. „Am fost fericit cu echipa mea, sunt de părere că Lucio [Cecchinello, șeful LCR ] face o treabă grozavă și am tot ceea ce îmi trebuie pentru a câștiga împreună cu echipa. Diferența o constituie resursele.”

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss