Latest Posts

Cal Crutchlow: Alex Marquez este alegerea “mai logică” pentru MotoGP 2020

Vizualizări: 14918

Cal Crutchlow de la LCR insistă că era “mai logic” ca Honda să semneze cu fratele lui Marc Marquez, Alex, pentru sezonul MotoGP din 2020. Acesta este o alegere mai potrivită pentru a-l înlocui pe Jorge Lorenzo. 

Crutchlow a terminat anul ca al doilea cel mai bun pilot Honda și a fost singurul pilor RC213V în afara campionului Marc Marquez care a ajuns pe podium.

Când Lorenzo și-a anunțat retragerea joia trecută, Crutchlow și Jonathan Zarco au fost considerați ca favoriți pentru a-l înlocui. Asta înainte ca Honda să-l aleagă pe campionul Moto2 Alex Marquez.

Crutchlow nu se declară dezamăgit de alegere și consideră că Zarco nu reprezenta o opțiune realistă pentru înlocuirea lui Lorenzo. “În ceea ce mă privește, nu l-am privit pe Zarco ca fiind o posibilă opțiune” a spus Crutchlow. “A fost pilotul care l-a înlocuit pe Taka [Nakagami] și am fost de părere că a făcut o treabă foarte bună. Este un campion de talie mondială și a pilotat foarte bine.

Cal Crutchlow: Alex Marquez este alegerea "mai logică" pentru MotoGP 2020

După Malaezia și victoria lui Alex la Moto2 lucrurile s-au schimbat. Și apoi Jorge a renunțat. Deci cel mai ușor lucru era ca eu sau Alex să-l înlocuim. Dar cred că este mai logic ca Alex să meargă în această poziție în ceea ce privește HRC și echipa mea. Dacă sunt dezamăgit? Nu, pentru că sunt de părere că să îl ai coleg de echipă pe Marx Marquez este un lucru dificil pentru oricine.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Deși Crutchlow va rămâne sub contract cu cei de la LCR, el este de părere că ar fi fost un coechipier de nădejde pentru Marquez dacă i s-ar fi dat motocicleta Repsol. “Cred că aș fi făcut o treabă bună dacă mergeam, deși nu am cerut să merg”, a adăugat el. “Am fost fericit cu echipa mea, sunt de părere că Lucio [Cecchinello, șeful LCR ] face o treabă grozavă și am tot ceea ce îmi trebuie pentru a câștiga împreună cu echipa. Diferența o constituie resursele.”

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss