More

  Latest Posts

  Cabana iconică pe lângă Eau Rouge a fost demolată.

  Puriștii Eau Rouge/Spa-Francorchamps deplâng demolarea unei icoane din Formula 1.

  Cabana care stătea mândră în vârful Eau Rouge, oferind vederi impresionante asupra celui mai faimos viraj din istoria F1, dar și vizibilă chiar de pe pistă, a fost demolată. Este pentru a face loc îmbunătățirilor vitale ale siguranței în secțiunea de mare viteză, care a fost locul mai multor accidente grave în ultimii ani, inclusiv moartea lui Anthoine Hubert în 2019.

  Eau Rouge

  RTL o numește „o înjunghiere în inima multor fani de F1, care au văzut cabana aparținând cumva Spa și Formula 1”. Cu toate acestea, săptămâna aceasta au apărut cel puțin vești bune din Adelaide, capitala Australiei de Sud, care a fost gazda la Formula 1 timp de un deceniu până în 1995.

  Se propusese ca secțiunea rămasă a pistei (Parkland), care astăzi găzduiește cursele de ciclism de tip criterium și include faimoasa „Senna S”, să meargă pe drumul cabanei Eau Rouge. Cu toate acestea, La Gazzetta dello Sport raportează că aceste planuri nu numai că au fost abandonate, dar că circuitul va fi chiar protejat ca parte a patrimoniului cultural al orașului.

  Eau Rouge

  “Intenția este acum să readucă motorsportul mondial înapoi în Adelaide cu discipline care necesită o versiune mai mică a circuitului, cum ar fi Formula E”, a declarat corespondentul Lorenzo Pastuglia.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: RTL / Gazzetta dello Sport

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss