Latest Posts

Cabana iconică pe lângă Eau Rouge a fost demolată.

Vizualizări: 27468

Puriștii Eau Rouge/Spa-Francorchamps deplâng demolarea unei icoane din Formula 1.

Cabana care stătea mândră în vârful Eau Rouge, oferind vederi impresionante asupra celui mai faimos viraj din istoria F1, dar și vizibilă chiar de pe pistă, a fost demolată. Este pentru a face loc îmbunătățirilor vitale ale siguranței în secțiunea de mare viteză, care a fost locul mai multor accidente grave în ultimii ani, inclusiv moartea lui Anthoine Hubert în 2019.

Eau Rouge

RTL o numește „o înjunghiere în inima multor fani de F1, care au văzut cabana aparținând cumva Spa și Formula 1”. Cu toate acestea, săptămâna aceasta au apărut cel puțin vești bune din Adelaide, capitala Australiei de Sud, care a fost gazda la Formula 1 timp de un deceniu până în 1995.

Se propusese ca secțiunea rămasă a pistei (Parkland), care astăzi găzduiește cursele de ciclism de tip criterium și include faimoasa „Senna S”, să meargă pe drumul cabanei Eau Rouge. Cu toate acestea, La Gazzetta dello Sport raportează că aceste planuri nu numai că au fost abandonate, dar că circuitul va fi chiar protejat ca parte a patrimoniului cultural al orașului.

Eau Rouge

“Intenția este acum să readucă motorsportul mondial înapoi în Adelaide cu discipline care necesită o versiune mai mică a circuitului, cum ar fi Formula E”, a declarat corespondentul Lorenzo Pastuglia.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: RTL / Gazzetta dello Sport
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

RTL / Gazzetta dello Sport

Latest Posts

Don't Miss