GP24 Media

LATEST POSTS

C.N Klausenburg Retro 2021: Rezultatele primei etape și clasament general.

Klausenburg
Vizualizări: 23297

Prima etapa a Campionatului National Klausenburg Retro 2021 s-a desfășurat pe circuitul Transilvania Motor Ring. Ediția cu numărul 20 a strâns la start un număr de peste 40 de concurenți împărțiți în deja cunoscutele Grupe Clasic, Modificat, Youngtimer și Rally. Antrenamentele libere s-au desfășurat sâmbăta 17 aprilie urmând că duminica să se desfășoare manșele cronometrate.

Klausenburg

Duelul la Grupa Clasice 1 s-a consumat intre Mitinca Marius – Honda Civic, Radu Dumitru la volanul unui Oltena Club 12 și Aldoiu Iulian la volanul unui Trabant. Câștigătorul clasei a fost Matinca Marius el adjudecându-și numărul maxim de puncte la aceasta etapa – 15.

Campionul național en-titre al clasei, Vlad Chivaran, fiind absent la etapa aceasta.
Ciprian Strugariu a schimbat materialul de concurs, sezonul acesta luând startul cu o Honda CRX, acesta câștigând clasa și adjudecându-și cele 15 puncte. Cristi Savin – BMW E30 a ocupat locul secund.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Adi Harsan la volanul unui Mercedes Benz 190 câștiga Clasa 3 în fata Campionului național al sezonului 2020 – Blomer Dietmar aflat la volanul unui superb Opel Manta. Podiumul acestei clase a fost completat de Liviu Deceanu la volanul unei Toyota MR2.

Klausenburg

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Marius Musat – BMW E30 câștiga clasa 4 într-un duel frumos cu Gheorghe Necula – Porsche 944s aflat la prima prezenta în cadrul Campionatului National Klausenburg Retro.
Campionul National en-titre al Clasei 5, Marco Chiorean, își adjudeca victoria în fata lui Bogdan Munteanu – Chevrolet Corvette și în fata lui Mihai Nicusan – BMW 750, locul 4 revenindu-I lui Ioan Plamadiala pe un frumos Mercedes Benz 190.

Duelul spectaculos al Grupei Modificate Clasa 2 s-a încheiat cu victoria lui Valentin Lazăr acesta trecându-și în cont cele 15 puncte, devenind astfel favorit la câștigarea unui nou titlu de campion. Locul 2 a fost ocupat de Dumitru Cristian – Oltcit Club un adversar pe măsură și un contracandidat serios la titlul de campion al clasei. Ultima treapta a podiumului a fost ocupata de Robert Adrian la volanul unei frumoase Dacia 1300. Ionut Badea – Renault 8 își revendica poziția a IV-a în clasament acesta plecând de la Circuitul Transilvania Motor Ring cu 7 puncte.

În cadrul Grupei Modificate Clasa 3 podiumul a arătat astfel : Locul 1 Ciprian Mihai Pop – Dacia 1300, Locul 2 Uram Andrei – Mâzdă 323 și Locul 3 Sorin Sârbu – VW Jetta.
Câștigătorul Clasei 3 a fost Marius Todea – Dacia 1300 , Campionul național al sezonului precedent.

Klausenburg

Duelul animat al Clasei 4 de anul trecut se confirma și anul acesta, Gabor Tamaș – Audi 80 având căștig de cauza în fata lui Cosmin Dreghici aflat la volanul unui VW Golf.
Grupa Youngtimer 1 a fost câștigată de Dobrican Bogdan.

Grupa Youngtimer 2 a avut un câștigător surpriza în persoana lui Sebastian Stanescu aflat la prima să participare în cadrul grupei Youngtimer.Locul 2 Bogdan Munteanu urmat de Ganea Bogdan care pierde locul 2 în urma unei penalizări de 3 secunde.

Locul 1 în cadrul grupei Rally1 îi revine lui Horațiu Diudea urmat de Boia Eugen – Honda Civic și Zoltan Kiss – VW Scirocco. Locul 1 în cadrul grupei Rally 2 este câștigat de Andrei Manache – BMW E36 care astfel devine principalul favorit la câștigarea titlului de campion. Bizoi Dragoș – VW Golf ocupa treapta a doua a podiumului urmat de Cedica Adrian – BMW E30 care pleacă de la aceasta etapa cu 9 puncte.

Clasa regina a grupei rally a fost câștigată de Sorin Botez – Mitsubishi Lancer Evo 6 urmat la scurt timp de Cornel Zamfirescu. Pe ultima treapta a podiumului s-a clasat Gabriel Popescu.

[pdf-embedder url=”http://gp24.ro/wp-content/uploads/2021/04/Clasament-Campionatul-National-KRR-2021-dupa-Etapa-1.pdf” title=”Clasament Campionatul National KRR 2021 dupa Etapa 1″]

Klausenburg

Sursa: Klausenburg Retro Racing
Photocredit: Klausenburg Retro Racing
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES