Latest Posts

C.N Klausenburg Retro 2021: Rezultatele primei etape și clasament general.

Vizualizări: 26696

Prima etapa a Campionatului National Klausenburg Retro 2021 s-a desfășurat pe circuitul Transilvania Motor Ring. Ediția cu numărul 20 a strâns la start un număr de peste 40 de concurenți împărțiți în deja cunoscutele Grupe Clasic, Modificat, Youngtimer și Rally. Antrenamentele libere s-au desfășurat sâmbăta 17 aprilie urmând că duminica să se desfășoare manșele cronometrate.

Klausenburg

Duelul la Grupa Clasice 1 s-a consumat intre Mitinca Marius – Honda Civic, Radu Dumitru la volanul unui Oltena Club 12 și Aldoiu Iulian la volanul unui Trabant. Câștigătorul clasei a fost Matinca Marius el adjudecându-și numărul maxim de puncte la aceasta etapa – 15.

Campionul național en-titre al clasei, Vlad Chivaran, fiind absent la etapa aceasta.
Ciprian Strugariu a schimbat materialul de concurs, sezonul acesta luând startul cu o Honda CRX, acesta câștigând clasa și adjudecându-și cele 15 puncte. Cristi Savin – BMW E30 a ocupat locul secund.

Adi Harsan la volanul unui Mercedes Benz 190 câștiga Clasa 3 în fata Campionului național al sezonului 2020 – Blomer Dietmar aflat la volanul unui superb Opel Manta. Podiumul acestei clase a fost completat de Liviu Deceanu la volanul unei Toyota MR2.

Klausenburg

Marius Musat – BMW E30 câștiga clasa 4 într-un duel frumos cu Gheorghe Necula – Porsche 944s aflat la prima prezenta în cadrul Campionatului National Klausenburg Retro.
Campionul National en-titre al Clasei 5, Marco Chiorean, își adjudeca victoria în fata lui Bogdan Munteanu – Chevrolet Corvette și în fata lui Mihai Nicusan – BMW 750, locul 4 revenindu-I lui Ioan Plamadiala pe un frumos Mercedes Benz 190.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Duelul spectaculos al Grupei Modificate Clasa 2 s-a încheiat cu victoria lui Valentin Lazăr acesta trecându-și în cont cele 15 puncte, devenind astfel favorit la câștigarea unui nou titlu de campion. Locul 2 a fost ocupat de Dumitru Cristian – Oltcit Club un adversar pe măsură și un contracandidat serios la titlul de campion al clasei. Ultima treapta a podiumului a fost ocupata de Robert Adrian la volanul unei frumoase Dacia 1300. Ionut Badea – Renault 8 își revendica poziția a IV-a în clasament acesta plecând de la Circuitul Transilvania Motor Ring cu 7 puncte.

În cadrul Grupei Modificate Clasa 3 podiumul a arătat astfel : Locul 1 Ciprian Mihai Pop – Dacia 1300, Locul 2 Uram Andrei – Mâzdă 323 și Locul 3 Sorin Sârbu – VW Jetta.
Câștigătorul Clasei 3 a fost Marius Todea – Dacia 1300 , Campionul național al sezonului precedent.

Klausenburg

Duelul animat al Clasei 4 de anul trecut se confirma și anul acesta, Gabor Tamaș – Audi 80 având căștig de cauza în fata lui Cosmin Dreghici aflat la volanul unui VW Golf.
Grupa Youngtimer 1 a fost câștigată de Dobrican Bogdan.

Grupa Youngtimer 2 a avut un câștigător surpriza în persoana lui Sebastian Stanescu aflat la prima să participare în cadrul grupei Youngtimer.Locul 2 Bogdan Munteanu urmat de Ganea Bogdan care pierde locul 2 în urma unei penalizări de 3 secunde.

Locul 1 în cadrul grupei Rally1 îi revine lui Horațiu Diudea urmat de Boia Eugen – Honda Civic și Zoltan Kiss – VW Scirocco. Locul 1 în cadrul grupei Rally 2 este câștigat de Andrei Manache – BMW E36 care astfel devine principalul favorit la câștigarea titlului de campion. Bizoi Dragoș – VW Golf ocupa treapta a doua a podiumului urmat de Cedica Adrian – BMW E30 care pleacă de la aceasta etapa cu 9 puncte.

Clasa regina a grupei rally a fost câștigată de Sorin Botez – Mitsubishi Lancer Evo 6 urmat la scurt timp de Cornel Zamfirescu. Pe ultima treapta a podiumului s-a clasat Gabriel Popescu.

[pdf-embedder url=”http://gp24.ro/wp-content/uploads/2021/04/Clasament-Campionatul-National-KRR-2021-dupa-Etapa-1.pdf” title=”Clasament Campionatul National KRR 2021 dupa Etapa 1″]

Klausenburg

Sursa: Klausenburg Retro Racing
Photocredit: Klausenburg Retro Racing
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Klausenburg Retro Racing

Latest Posts

Don't Miss