More

  Latest Posts

  Button și Hamilton se numără printre cei 5 piloți pe care îi admiră Russell

  George Russell este văzut de mulți, drept un potențial campion mondial. Deși Williams nu i-a oferit prea multe oportunități să se afirme, în 2020, a avut ocazia să iasă pe circuit alături de Mercedes, în Marele Premiu al Sakhir-ului și a lăsat o impresie puternică.

  „Obișnuiam să privesc și să preiau cele mai bune aspecte de la fiecare pilot. Cum ar fi viteza lui Lewis și ceea ce face pe pistă, felul în care Alonso se descurcă în orice situație, agresivitatea lui Juan Pablo Montoya.”

  „Chiar și în afara pistei, toată lumea îl iubea pe Jenson (Button) și felul în care relaționa cu presa. Era printre favoriții fanilor.” Pilotul de 22 de ani, nu ai uitat să menționeze și faptul că Michael Schumacher este o adevărat „legendă”.

  Înainte ca Russell să aibă șansa să strălucească, va trebui să îndure încă un sezon la coada plutonului. După doi ani cu formația din Grove, britanicul nu a reușit încă să obțină puncte pentru Williams. Deci asta și-ar dori să schimbe în 2021. În afară de asta, vrea să continue să facă ceea ce a făcut și până acum, să aducă de fiecare dată monopostul în Q2.

  Sursa: Formula 1 World Championship
  Photocredit: Formula 1 World Championship

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Formula 1 World Championship

  Latest Posts

  Don't Miss