GP24 Media

LATEST POSTS

Button: “Lewis de acum, nu este același Lewis pe care îl știam”

Vizualizări: 10079

Jenson Button consideră că Lewis Hamilton și-a reinventat total stilul de pilotaj, de când concurau împreună la McLaren, și până acum. Button s-a alăturat formației McLaren înaintea sezonului din 2010, și a fost coechipierul lui Hamilton până la finalul lui 2012.

Cei doi au avut un parteneriat productiv, dar Button spune că Hamilton cu care făcea echipă la ora aceea, nu se poate compara cu cel de acum. Când britanicii erau împreună la McLaren, Button credea că Lewis era extraordinar de rapid în calificări, dar era mai puțin convingător în cursă. Acum nu se mai aplică aceleași reguli.

„Când compari performanța anterioară, cu ceea ce face acum, pot să spun că Lewis de astăzi, nu este același cu fostul meu coleg. Lewis pe care îl știam eu era extraordinar de rapid în calificări, cum este Valtteri acum. În cursă era rapid, câteodată putea să te depășească, dar alte ori făcea greșeli sau nu înțelegea cum să ajungă din punctul A, în punctul B, suficient de rapid.”

„Încerca să fie foarte rapid, tur de tur, și își distrugea pneurile, consuma prea mult combustibil, sau alegea strategia greșită. Dar acum e altă poveste, un Lewis diferit. Nu mai face aceleași lucruri. Poate și pentru că nu are un Max Verstappen care să îi sufle în ceafă, sau un Nico Rosberg.”

„Obișnuia să mă întreacă în calificări, câștiga mai multe curse decât mine. Cred că eu am obținut 8 victorii și el 10. Deci am fost destul de apropiați. Am avut multe curse excepționale, cât am fost colegi. În ceea ce mă privește, recunosc că era mai rapid în calificări, l-am depășit rar atunci. Dar în cursă, știam cum să lucrez cu monopostul, cu pneurile, cu strategia în diverse condiții, mă simțeam bine.”

„Am adorat luptele noastre și mi-a părut rău că a plecat din echipă. Îmi doresc să fi avut oportunitatea să lupt împotriva lui într-un monopost cu șanse de câștig. Noi nu eram suficient de buni pentru a lua un titlu.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Ca să fiu sincer, dacă nu ne luptam unul cu celălalt, fiind în aceeași echipă, am fi avut șansa la titlu. Ne-am distrus șansa la victorii de multe ori. Într-un an am câștigat 6 curse, 3 fiecare…imaginează-ți dacă unul dintre noi nu era în echipă.”

„Cred că Mercedes va rămâne de neînvins pentru mulți ani. Ce echipă, sincer ce echipă! E fenomenal ce a reușit Lewis să realizeze, dar din nou, ce echipă! Au câștigat an de an, din 2014; toți anii de hibrid.”

Sursa: planetf1.com
Photocredit: radio times
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES