More

  Latest Posts

  Button consideră că Sainz va fi egalul lui Leclerc la Ferrari.

  Noul sezon de Formula 1 a debutat în mod optimist pentru Ferrari. După un 2020 modest, ambii piloți ai echipei de la Maranello au reușit să puncteze în primul Grand Prix din 2021, în Marele Premiu al Bahrainului.

  Charles Leclerc a avut un debut furtunos de cursă și imediat după start, pilotul monegasc ocupă locul al treilea. Pilotul echipei Ferrari a fost nevoit să se mulțumească în cele din urmă cu locul al șaselea, după ce a fost depășit de Valtteri Bottas, Lando Norris și Sergio Perez.

  De cealaltă parte, Carlos Sainz a avut o cursă ceva mai dificilă. Startul spaniolului l-a aruncat în afara punctelor, dar, după o recuperare fantastică, noul pilot al Scuderiei a încheiat întrecerea pe locul al optulea, la doar două poziții distanță de coechipierul său.

  Ferrari

  Despre performanța echipei Ferrari, Jenson Button a avut cuvinte de laudă. Campionul mondial din 2009 a lăudat cursa făcut de Carlos Sainz. De altfel, imediat după cursă, britanicul a comentat despre performanța spaniolului, fiind vizibil impresionat de Sainz.

  “Cred că Sainz va fi egalul lui Leclerc la Ferrari. Vorbesc în mod frecvent cu inginerii de la McLaren, iar aceștia susțin că Carlos are abilități inginerești foarte dezvoltat, iar acesta e un lucru extraordinar. Își ține emoțiile în frâu și nu suprapilotează monopostul. Am văzut în acest weekend ce poate, el este un băiat foarte inteligent, iar Ferrari are un tandem de piloți foarte solid.” a declarat Jenson Button.

  După performanțele lui Charles Leclerc și Carlos Sainz, Ferrari ocupă locul al patrulea în clasamentul constructorilor, cu un total de 18 puncte. Următoarea întâlnirea cu Scuderia de la Maranello va avea loc pe 18 aprilie, la Imola, în primul din cele două grand prix-uri de casă a echipei italiene.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Sky Sports

  Photocredit: Ferrari


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss