More

  Latest Posts

  Brendon Harley simte că Mexic este o „mare oportunitate” pentru Toro Rosso

  Va putea Hartley să își continue forma bună din Austin cu încă un rezultat cu puncte în Mexic?

  Brendon Harley este de părere că Marele Premiu al Mexicului de weekend-ul acesta ar putea fi o „mare oportunitate” pentru Toro Rosso, echipa sa încercând să își consolideze poziția a opta în clasamentul constructorilor.

  Hartley a reușit cel mai bun rezultat al său de mult timp în F1, cursa trecută, în Austin, unde a terminat pe 9.

  Cursa din Mexico City, este pe Autodromo Hermanos Rodriguez, un circuit la înălțime, mai bine de 2000 de metri mai exact, ceea ce înseamnă că echipele care înclină spre setupuri cu mult downforce vor avea un avantaj.

  Toro Rosso a mers bine pe piste de acest gen în trecut, precum cele din Monaco sau Ungaria de anul acesta, din acest motiv Hartley este optimist.

  „Cred că weekend-ul acesta este o mare opurtunitate pentru noi. Sunt multe variabile aici care nu sunt prezente la alte curse, în special legate de altitudine. Dacă toți inginerii noștri vor fi bine pregătiți și le vor ieși calculele, cred că poate fi o pistă bună pentru noi. Cred că natura circuitului, cu mai multe viraje de viteză mică, drag foarte mic, plus o prioritate mică pe eficiență și limitarea motoarelor din cauza aerului rarefiat, cred că este mult potențial în weekend-ul acesta pentru noi.

  „Eu personal văd weekend-ul acesta ca pe o mare oportunitate.”

  Toro Rosso se află pe locul 8 în clasamentul la echipe, la patru puncte în fața celor de la Sauber, cu trei curse rămase pe calendar.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss