Latest Posts

Brendon Harley simte că Mexic este o „mare oportunitate” pentru Toro Rosso

Vizualizări: 9439

Va putea Hartley să își continue forma bună din Austin cu încă un rezultat cu puncte în Mexic?

Brendon Harley este de părere că Marele Premiu al Mexicului de weekend-ul acesta ar putea fi o „mare oportunitate” pentru Toro Rosso, echipa sa încercând să își consolideze poziția a opta în clasamentul constructorilor.

Hartley a reușit cel mai bun rezultat al său de mult timp în F1, cursa trecută, în Austin, unde a terminat pe 9.

Cursa din Mexico City, este pe Autodromo Hermanos Rodriguez, un circuit la înălțime, mai bine de 2000 de metri mai exact, ceea ce înseamnă că echipele care înclină spre setupuri cu mult downforce vor avea un avantaj.

Toro Rosso a mers bine pe piste de acest gen în trecut, precum cele din Monaco sau Ungaria de anul acesta, din acest motiv Hartley este optimist.

„Cred că weekend-ul acesta este o mare opurtunitate pentru noi. Sunt multe variabile aici care nu sunt prezente la alte curse, în special legate de altitudine. Dacă toți inginerii noștri vor fi bine pregătiți și le vor ieși calculele, cred că poate fi o pistă bună pentru noi. Cred că natura circuitului, cu mai multe viraje de viteză mică, drag foarte mic, plus o prioritate mică pe eficiență și limitarea motoarelor din cauza aerului rarefiat, cred că este mult potențial în weekend-ul acesta pentru noi.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Eu personal văd weekend-ul acesta ca pe o mare oportunitate.”

Toro Rosso se află pe locul 8 în clasamentul la echipe, la patru puncte în fața celor de la Sauber, cu trei curse rămase pe calendar.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss