GP24 Media

LATEST POSTS

Breen despre FIA ERC 2020: ”Vremea schimbătoare a îngreunat totul”

Vizualizări: 10808

Craig Breen a lăudat munca Team MRF Tyres la finalizarea sezonului Campionatului European de Raliuri FIA 2020. Breen a obținut victorii de etapă și a lansat provocări la podium în Hyundai-ul său i20 R5 echipat cu MRF Tyres pe parcursul campaniei de cinci evenimente.

“Aș dori să mulțumesc organizatorilor și voluntarilor la acest miting și de pe tot parcursul sezonului ERC”, a spus irlandezul, care a fost co-pilotat de Paul Nagle. „Aș dori, de asemenea, să mulțumesc tuturor celor de la Team MRF Tyres. Este pentru prima dată când MRF Tyres concurează la nivel înalt în Europa, iar angajamentul și dezvoltarea produsului au fost impresionante. Ar trebui să fim toți mândri. ”

Breen a ratat top 10 la Raliul Islas Canarias cu o jumătate de secundă, dar a insistat ulterior că dezvoltarea anvelopelor trebuie să fie întotdeauna pe primul loc.”A fost un raliu provocator”, a spus Breen. „Vremea schimbătoare a îngreunat totul. Obținerea datelor pentru Team MRF Tyres în programul nostru de dezvoltare a fost importantă astăzi. Este dificil să obții un test pe pista umedă, noroiosă și uscată, iar șansa de a obține date devine cel mai important aspect.”

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Am avut niște etape foarte bune în raliu. Mi-a plăcut foarte mult scena Gáldar și mi-a amintit de etapele din Irlanda. Drumurile mele preferate de raliuri. ”

Sursa: European Rally Championship
Photocredit: European Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES