Latest Posts

Breen despre FIA ERC 2020: ”Vremea schimbătoare a îngreunat totul”

Vizualizări: 11327

Craig Breen a lăudat munca Team MRF Tyres la finalizarea sezonului Campionatului European de Raliuri FIA 2020. Breen a obținut victorii de etapă și a lansat provocări la podium în Hyundai-ul său i20 R5 echipat cu MRF Tyres pe parcursul campaniei de cinci evenimente.

“Aș dori să mulțumesc organizatorilor și voluntarilor la acest miting și de pe tot parcursul sezonului ERC”, a spus irlandezul, care a fost co-pilotat de Paul Nagle. „Aș dori, de asemenea, să mulțumesc tuturor celor de la Team MRF Tyres. Este pentru prima dată când MRF Tyres concurează la nivel înalt în Europa, iar angajamentul și dezvoltarea produsului au fost impresionante. Ar trebui să fim toți mândri. ”

Breen a ratat top 10 la Raliul Islas Canarias cu o jumătate de secundă, dar a insistat ulterior că dezvoltarea anvelopelor trebuie să fie întotdeauna pe primul loc.”A fost un raliu provocator”, a spus Breen. „Vremea schimbătoare a îngreunat totul. Obținerea datelor pentru Team MRF Tyres în programul nostru de dezvoltare a fost importantă astăzi. Este dificil să obții un test pe pista umedă, noroiosă și uscată, iar șansa de a obține date devine cel mai important aspect.”

„Am avut niște etape foarte bune în raliu. Mi-a plăcut foarte mult scena Gáldar și mi-a amintit de etapele din Irlanda. Drumurile mele preferate de raliuri. ”

Sursa: European Rally Championship
Photocredit: European Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

European Rally Championship

Latest Posts

Don't Miss