More

  Latest Posts

  Breen despre FIA ERC 2020: ”Vremea schimbătoare a îngreunat totul”

  Craig Breen a lăudat munca Team MRF Tyres la finalizarea sezonului Campionatului European de Raliuri FIA 2020. Breen a obținut victorii de etapă și a lansat provocări la podium în Hyundai-ul său i20 R5 echipat cu MRF Tyres pe parcursul campaniei de cinci evenimente.

  „Aș dori să mulțumesc organizatorilor și voluntarilor la acest miting și de pe tot parcursul sezonului ERC”, a spus irlandezul, care a fost co-pilotat de Paul Nagle. „Aș dori, de asemenea, să mulțumesc tuturor celor de la Team MRF Tyres. Este pentru prima dată când MRF Tyres concurează la nivel înalt în Europa, iar angajamentul și dezvoltarea produsului au fost impresionante. Ar trebui să fim toți mândri. ”

  Breen a ratat top 10 la Raliul Islas Canarias cu o jumătate de secundă, dar a insistat ulterior că dezvoltarea anvelopelor trebuie să fie întotdeauna pe primul loc.”A fost un raliu provocator”, a spus Breen. „Vremea schimbătoare a îngreunat totul. Obținerea datelor pentru Team MRF Tyres în programul nostru de dezvoltare a fost importantă astăzi. Este dificil să obții un test pe pista umedă, noroiosă și uscată, iar șansa de a obține date devine cel mai important aspect.”

  „Am avut niște etape foarte bune în raliu. Mi-a plăcut foarte mult scena Gáldar și mi-a amintit de etapele din Irlanda. Drumurile mele preferate de raliuri. ”

  Sursa: European Rally Championship

  Photocredit: European Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss