GP24 Media

LATEST POSTS

Breaking:Marele Premiu al Malaeziei pooate fi readus în calendarul competițional după 2022

Vizualizări: 17290

Guvernul Malaezian vrea să readucă , în calendarul Marelui Circ , Marele Premiul al Maleziei din 2022,însă Liberty Media are ultimul cuvânt.

Dupa ce Dr Mahathir,  cel care a adus Formula 1 în Malaezia ,  a fost reales, ca membru , în Guvernul Malaezian ,iar aceasta le-ar da o mare șansă malaezienilor de a readuce Sepang în Marele Circ.

Razlan Razali, directorul circuitul Sepang , a declarat ,pentru FOX Sports faptul că Manathir Mohhamad și-a exprimat dorința pentru ca GP ul Malaezian să revină în Formula 1. Însă ,acesta a mai spus că, din 2017 până în 2022 nu este o lungă așteptare.

Breaking:Marele Premiu al Malaeziei pooate fi readus în calendarul competițional după 2022

,,Ce am auzit în ultimii doi ani este că situația s-a schimbat, iar,  în urmatorii doi-trei ani , Formula 1 va continua să evolueze și să fie din ce în ce mai populară din punct de vedere al curselor. Din păcate, însă, Liberty Media se va axa mai mult pe circuite stradale..Ar trebui să mai așteptăm ,câțiva ani,să vedem daca se schimbă ceva.” a declarat, de asemenea Razlan Razali.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES