More

  Latest Posts

  Breaking:Marele Premiu al Malaeziei pooate fi readus în calendarul competițional după 2022

  Guvernul Malaezian vrea să readucă , în calendarul Marelui Circ , Marele Premiul al Maleziei din 2022,însă Liberty Media are ultimul cuvânt.

  Dupa ce Dr Mahathir,  cel care a adus Formula 1 în Malaezia ,  a fost reales, ca membru , în Guvernul Malaezian ,iar aceasta le-ar da o mare șansă malaezienilor de a readuce Sepang în Marele Circ.

  Razlan Razali, directorul circuitul Sepang , a declarat ,pentru FOX Sports faptul că Manathir Mohhamad și-a exprimat dorința pentru ca GP ul Malaezian să revină în Formula 1. Însă ,acesta a mai spus că, din 2017 până în 2022 nu este o lungă așteptare.

  2015 malaysian gp formula 1 online

  ,,Ce am auzit în ultimii doi ani este că situația s-a schimbat, iar,  în urmatorii doi-trei ani , Formula 1 va continua să evolueze și să fie din ce în ce mai populară din punct de vedere al curselor. Din păcate, însă, Liberty Media se va axa mai mult pe circuite stradale..Ar trebui să mai așteptăm ,câțiva ani,să vedem daca se schimbă ceva.” a declarat, de asemenea Razlan Razali.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss