Latest Posts

Breaking: Pierre Gasly rămâne cu Alpha Tauri în 2021

Vizualizări: 10625

Alpha Tauri confirmă că Pierre Gasly va rămâne în echipă și în 2021. Francezul a debutat în F1, cu echipa care se numea atunci Toro Rosso, în 2017, înainte de a fi chemat la Red Bull, în 2019, pentru a-i lua locul lui Daniel Ricciardo.

După un sezon dificil la Red Bull, Gasly li s-a alăturat din nou celor de la Toro Rosso, fiind înlocuit de Albon, dar anul acesta este unul foarte bun pentru pilotul francez. A reușit să obțină prima sa victorie în F1, la Monza.

„Sunt foarte fericit că voi continua cu Scuderia AplhaTauri, pentru încă un sezon. Anul acesta merge foarte bine, și avem cel mai de succes sezon, din istoria echipei. Am dezvoltat o relație puternică. Faptul că am câștigat primul meu GP în Monza, a contat foarte mult și a fost un sentiment plăcut să fiu eu cel care aduce o a doua victorie echipei.”

„Voi face tot ce pot ca să ajungem la un nou nivel. Abia aștept să văd ce provocări ne va rezerva anul viitor.”

Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

https://gp24.ro

Latest Posts

Don't Miss