More

  Latest Posts

  Brawn consideră că Tsunoda este cel mai valoros debutant din ultimii ani în Formula 1

  Debutul impresionant al lui Yuki Tsunoda i-a atras tânărului pilot japonez laudele oamenilor implicați în Formula 1. De la Helmut Marko la Ross Brawn, evoluția lui Tsunoda din Bahrain a fost aproape unanim apreciată.

  După ce a ratat la mustață accesul în Q3, Tsunoda a făcut o cursă foarte bună de recuperare, iar japonezul și-a asigurat primele două puncte din carieră în cursa de debut în Formula 1 grație clasării pe locul al nouălea.

  În cronica sa scrisă pentru site-ul oficial al Formulei 1, Ross Brawn l-a lăudat pe tânărul pilot japonez. Oficialul britanic consideră că Tsunoda este cel mai debutant în Formula 1 din ultimii ani. Mai mult, Brawn l-a lăudat pentru ritmul de cursă și pentru maturitatea evoluției sale.

  Tsunoda

  “Sunt foarte impresionat de Yuki Tsunoda. L-am cunoscut înaintea cursei și are un caracter impresionant. Este destul de amuzant și se manifestă foarte intens în interiorul monopostului.” a scris Brawn pentru site-ul oficial al Formulei 1.

  “A arătat un ritm de cursă impresionant pentru un debutant. În opinia mea, este cel mai valoros debutant din ultimii ani. Red Bull a făcut o mutare foarte bună. Cu toții ne amintim tribunele pline de la Suzuka și pasiunea fanilor japonezi. Cred că vom avea curând acest lucru.” a concluzionat oficialul britanic.

  Yuki Tsunoda a făcut pasul în acest sezon în Formula 1 alături de Alpha Tauri după ce a impresionat asistența în formulele inferioare. De altfel, în 2020, Tsunoda a fost un pretendent la titlul mondial din Formula 2, japonezul fiind clasat la final de sezon pe locul al treilea.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Red Bull Content Pool


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss