GP24 Media

LATEST POSTS

Brawn consideră că Tsunoda este cel mai valoros debutant din ultimii ani în Formula 1

Tsunoda
Vizualizări: 15494

Debutul impresionant al lui Yuki Tsunoda i-a atras tânărului pilot japonez laudele oamenilor implicați în Formula 1. De la Helmut Marko la Ross Brawn, evoluția lui Tsunoda din Bahrain a fost aproape unanim apreciată.

După ce a ratat la mustață accesul în Q3, Tsunoda a făcut o cursă foarte bună de recuperare, iar japonezul și-a asigurat primele două puncte din carieră în cursa de debut în Formula 1 grație clasării pe locul al nouălea.

În cronica sa scrisă pentru site-ul oficial al Formulei 1, Ross Brawn l-a lăudat pe tânărul pilot japonez. Oficialul britanic consideră că Tsunoda este cel mai debutant în Formula 1 din ultimii ani. Mai mult, Brawn l-a lăudat pentru ritmul de cursă și pentru maturitatea evoluției sale.

Tsunoda

“Sunt foarte impresionat de Yuki Tsunoda. L-am cunoscut înaintea cursei și are un caracter impresionant. Este destul de amuzant și se manifestă foarte intens în interiorul monopostului.” a scris Brawn pentru site-ul oficial al Formulei 1.

“A arătat un ritm de cursă impresionant pentru un debutant. În opinia mea, este cel mai valoros debutant din ultimii ani. Red Bull a făcut o mutare foarte bună. Cu toții ne amintim tribunele pline de la Suzuka și pasiunea fanilor japonezi. Cred că vom avea curând acest lucru.” a concluzionat oficialul britanic.

Yuki Tsunoda a făcut pasul în acest sezon în Formula 1 alături de Alpha Tauri după ce a impresionat asistența în formulele inferioare. De altfel, în 2020, Tsunoda a fost un pretendent la titlul mondial din Formula 2, japonezul fiind clasat la final de sezon pe locul al treilea.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: Formula 1
Photocredit: Red Bull Content Pool
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES