Brabham Automotive oferă primele detalii ale modelului BT62 Competition

Brabham tocmai au prezentat o variantă de curse a modelului BT62. Slăbind multe kilograme în numele performanței, BT62 Competition își va face debutul oficial la Brands Hatch pe 9-10 Noiembrie.

Disponibil atât cu volan pe partea stângă cât și pe cea dreapta, versiunea Competition vine fără scaun pentru pasager sau piese de rezervă. Mașina este echipată de asemenea cu celulă de siguranță omologată FIA și bineînțeles cu rollcage integrat.

Mașina este echipată cu un V8 normal aspirat de 5.4 litri, cutie de viteze în 6 trepte și nu mai puțin de 700 de căluți sub capotă. Aerodinamica asigură la rândui în jur de 1200kg de apăsare.

Pachetul de curse mai este completat de frânele de tip carbon-to-carbon, ABS și control al tracțiunii pentru motorsport.

Din lista de specificații mai amintim jantele cu un singur prezon, sistem de cricuri pneumatic, un display optimizat pentru curse, și să nu uităm de volanul ușor ca pana, demontabil și multifuncțional.

Modelul BT62 Competition va participa la ambele sesiuni de calificări de la Brands Hatch, și bineînțeles la cursa de două ore ‘Into The Night’ care pune capăt sezonului 2019 din Britcar Endurance Championship.

Sursa: Brabham Automotive
Photocredit: Brabham Automotive

Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports.

Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
With the New GP24 App youreceive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

Race Calendar & Standings
 • GP of Germany

  Hockenheimring

  28
  July

 • GP of Hungary

  Hungaroring

  04
  August

 • GP of Belgium

  Spa Francorchamps

  01
  September

 • GP of Italy

  Monza

  08
  September