More

  Latest Posts

  Brabham Automotive oferă primele detalii ale modelului BT62 Competition

  Brabham tocmai au prezentat o variantă de curse a modelului BT62. Slăbind multe kilograme în numele performanței, BT62 Competition își va face debutul oficial la Brands Hatch pe 9-10 Noiembrie.

  Disponibil atât cu volan pe partea stângă cât și pe cea dreapta, versiunea Competition vine fără scaun pentru pasager sau piese de rezervă. Mașina este echipată de asemenea cu celulă de siguranță omologată FIA și bineînțeles cu rollcage integrat.

  Mașina este echipată cu un V8 normal aspirat de 5.4 litri, cutie de viteze în 6 trepte și nu mai puțin de 700 de căluți sub capotă. Aerodinamica asigură la rândui în jur de 1200kg de apăsare.

  Pachetul de curse mai este completat de frânele de tip carbon-to-carbon, ABS și control al tracțiunii pentru motorsport.

  Din lista de specificații mai amintim jantele cu un singur prezon, sistem de cricuri pneumatic, un display optimizat pentru curse, și să nu uităm de volanul ușor ca pana, demontabil și multifuncțional.

  Modelul BT62 Competition va participa la ambele sesiuni de calificări de la Brands Hatch, și bineînțeles la cursa de două ore ‘Into The Night’ care pune capăt sezonului 2019 din Britcar Endurance Championship.

  Sursa: Brabham Automotive

  Photocredit: Brabham Automotive


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss