Latest Posts

Brabham Automotive oferă primele detalii ale modelului BT62 Competition

Vizualizări: 37823

Brabham tocmai au prezentat o variantă de curse a modelului BT62. Slăbind multe kilograme în numele performanței, BT62 Competition își va face debutul oficial la Brands Hatch pe 9-10 Noiembrie.

Disponibil atât cu volan pe partea stângă cât și pe cea dreapta, versiunea Competition vine fără scaun pentru pasager sau piese de rezervă. Mașina este echipată de asemenea cu celulă de siguranță omologată FIA și bineînțeles cu rollcage integrat.

Mașina este echipată cu un V8 normal aspirat de 5.4 litri, cutie de viteze în 6 trepte și nu mai puțin de 700 de căluți sub capotă. Aerodinamica asigură la rândui în jur de 1200kg de apăsare.

Pachetul de curse mai este completat de frânele de tip carbon-to-carbon, ABS și control al tracțiunii pentru motorsport.

Din lista de specificații mai amintim jantele cu un singur prezon, sistem de cricuri pneumatic, un display optimizat pentru curse, și să nu uităm de volanul ușor ca pana, demontabil și multifuncțional.

Modelul BT62 Competition va participa la ambele sesiuni de calificări de la Brands Hatch, și bineînțeles la cursa de două ore ‘Into The Night’ care pune capăt sezonului 2019 din Britcar Endurance Championship.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Brabham Automotive
Photocredit: Brabham Automotive
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Brabham Automotive

Latest Posts

Don't Miss