Latest Posts

Bottas și Vergne au testat SUV-ul pentru Extreme E

Vizualizări: 33767

Pilotul de F1 al celor de la Mercedes, Valtteri Bottas și dublul campion mondial al seriei Formula E, Jean-Eric Vergne, au testat, săptămână trecută, autovehiculul conceput special pentru Extreme E. Sesiunea s-a desfășurat pe parcursul a șase zile, la Chateau de Lastours, în sudul Frantei. Locația a fost asemănată de Timmy Hansen (campionul en-titre al World Rallycross și pilot Andretti Autosport/United Autosports Xe) cu un circuit de motocross.

Toți piloții au ieșit pe pistă în modelul ODYSSEY 21 E-SUV, construit de Spark Racing Technology- acesta va trebuie să livreze câte un vehicul fiecărei echipe, până la finalul lunii.

Bottas și Vergne au testat SUV-ul pentru Extreme E

Liderii sesiunii de testare, au fost Vergne și Bottas, a cărui prezență ar fi trebuit să fie ținută secret, dar finladenzul a postat câteva poze pe instagram.

Vergne, care este cofondatorul echipei Veloce Racing XE, a declarat: „Am fost mulțumit de puterea mașinii, e impresionantă. E complet diferit de lumea cu care sunt eu obișnuit. Nu am condus niciodată în acest fel, e ceva ce descopăr acum și îmi place enorm.”

Bottas și Vergne au testat SUV-ul pentru Extreme E

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

„În primele tururi, a trebuit să învăț din nou să conduc un vehicul de genul, deoarece este complet diferit de ceea ce faci într-un monopost. A fost destul de umilitor inițial, dar am evaluat situația, am acceptat sfaturi și am progresat rapid.”

„Seria asta va fi super distractivă. Abia aștept să conduc din nou și să îmi îmbunătățesc performanța”, a adăugat Vergne.

Bottas și Vergne au testat SUV-ul pentru Extreme E

„Nu am decis încă dacă voi fi unul dintre cei doi piloți. Vreau ca Veloce Racing să câștige, deci o să angajăm cei mai buni piloți. Cu siguranță, construim o echipă puternică și abia aștept să înceapă sezonul.”

XE a dezvăluit că Bottas „a fost una dintre figurile importante care au venit să testeze în privat”.

Bottas și Vergne au testat SUV-ul pentru Extreme E

Aceasta a fost a doua sesiune desfășurată la Chateau de Lastours, iar Hansen a fost singurul care a participat la ambele.

Billy Monger a ieșit pe circuit cu un SUV puțin mdificat, accelerația fiind atașată de volan, detaliu creat după ce Billy a vizitat fabrica celor de la Spark la începutul anului.

Distribuitorul de pneuri, Continental și cel de baterii, Williams Advanced Engineering, au fost, de asemenea prezenți.

Bottas și Vergne au testat SUV-ul pentru Extreme E

O simulare de cursă va avea loc în Decembrie, iar primul sezon, va începe în primele luni din 2021.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss