More

  Latest Posts

  Bottas și Vergne au testat SUV-ul pentru Extreme E

  Pilotul de F1 al celor de la Mercedes, Valtteri Bottas și dublul campion mondial al seriei Formula E, Jean-Eric Vergne, au testat, săptămână trecută, autovehiculul conceput special pentru Extreme E. Sesiunea s-a desfășurat pe parcursul a șase zile, la Chateau de Lastours, în sudul Frantei. Locația a fost asemănată de Timmy Hansen (campionul en-titre al World Rallycross și pilot Andretti Autosport/United Autosports Xe) cu un circuit de motocross.

  Toți piloții au ieșit pe pistă în modelul ODYSSEY 21 E-SUV, construit de Spark Racing Technology- acesta va trebuie să livreze câte un vehicul fiecărei echipe, până la finalul lunii.

  Liderii sesiunii de testare, au fost Vergne și Bottas, a cărui prezență ar fi trebuit să fie ținută secret, dar finladenzul a postat câteva poze pe instagram.

  Vergne, care este cofondatorul echipei Veloce Racing XE, a declarat: „Am fost mulțumit de puterea mașinii, e impresionantă. E complet diferit de lumea cu care sunt eu obișnuit. Nu am condus niciodată în acest fel, e ceva ce descopăr acum și îmi place enorm.”

   

  „În primele tururi, a trebuit să învăț din nou să conduc un vehicul de genul, deoarece este complet diferit de ceea ce faci într-un monopost. A fost destul de umilitor inițial, dar am evaluat situația, am acceptat sfaturi și am progresat rapid.”

  „Seria asta va fi super distractivă. Abia aștept să conduc din nou și să îmi îmbunătățesc performanța”, a adăugat Vergne.

  „Nu am decis încă dacă voi fi unul dintre cei doi piloți. Vreau ca Veloce Racing să câștige, deci o să angajăm cei mai buni piloți. Cu siguranță, construim o echipă puternică și abia aștept să înceapă sezonul.”

  XE a dezvăluit că Bottas „a fost una dintre figurile importante care au venit să testeze în privat”.

  Aceasta a fost a doua sesiune desfășurată la Chateau de Lastours, iar Hansen a fost singurul care a participat la ambele.

  Billy Monger a ieșit pe circuit cu un SUV puțin mdificat, accelerația fiind atașată de volan, detaliu creat după ce Billy a vizitat fabrica celor de la Spark la începutul anului.

  Distribuitorul de pneuri, Continental și cel de baterii, Williams Advanced Engineering, au fost, de asemenea prezenți.

  O simulare de cursă va avea loc în Decembrie, iar primul sezon, va începe în primele luni din 2021.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss