More

  Latest Posts

  Bottas și Ocon scapă de repercursiuni în urma unor posibile încălcări ale regulamentului în Q3

  Piloții Formula 1, Valtteri Bottas și Esteban Ocon au scăpat de repercursiuni, aceștia fiind investigați pentru că au condus mai încet decât era necesar, în tururile lor de revenire la boxe din cadrul sesiunilor de calificări de la Marele Premiu al Statelor Unite.

  Pilotul Mercedes, Bottas s-a calificat pe trei pentru cursa din Austin, iar Ocon va pleca de pe șase pentru Racing Point Force India.

  Ambii piloți au fost chemați de stewarzi sâmbătă seara pentru investigații în legătură cu posibile infracțiuni ale Articolului 27.4 din regulamentul sportiv FIA, „conducând mai încet decât necesar în turul de revenire la boxe în calificări”, după steagul în carouri din ultima parte a calificărilor.

  Stewarzii au decis să nu ia nici o acțiune ulterioară în ambele cazuri.

  Considerația fiind că ambii piloți au depășit timpul maxim specificat de sigranță dar au acceptat că nici unul dintre piloți nu a „condus mai încet decât necesar sau într-o manieră care ar putea afecta un alt pilot”.

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss