More

  Latest Posts

  Bottas și Ocon scapă de repercursiuni în urma unor posibile încălcări ale regulamentului în Q3

  Piloții Formula 1, Valtteri Bottas și Esteban Ocon au scăpat de repercursiuni, aceștia fiind investigați pentru că au condus mai încet decât era necesar, în tururile lor de revenire la boxe din cadrul sesiunilor de calificări de la Marele Premiu al Statelor Unite.

  Pilotul Mercedes, Bottas s-a calificat pe trei pentru cursa din Austin, iar Ocon va pleca de pe șase pentru Racing Point Force India.

  Ambii piloți au fost chemați de stewarzi sâmbătă seara pentru investigații în legătură cu posibile infracțiuni ale Articolului 27.4 din regulamentul sportiv FIA, „conducând mai încet decât necesar în turul de revenire la boxe în calificări”, după steagul în carouri din ultima parte a calificărilor.

  Stewarzii au decis să nu ia nici o acțiune ulterioară în ambele cazuri.

  Considerația fiind că ambii piloți au depășit timpul maxim specificat de sigranță dar au acceptat că nici unul dintre piloți nu a „condus mai încet decât necesar sau într-o manieră care ar putea afecta un alt pilot”.

   

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss