GP24 Media

LATEST POSTS

Bottas și Ocon scapă de repercursiuni în urma unor posibile încălcări ale regulamentului în Q3

Vizualizări: 10405

Piloții Formula 1, Valtteri Bottas și Esteban Ocon au scăpat de repercursiuni, aceștia fiind investigați pentru că au condus mai încet decât era necesar, în tururile lor de revenire la boxe din cadrul sesiunilor de calificări de la Marele Premiu al Statelor Unite.

Pilotul Mercedes, Bottas s-a calificat pe trei pentru cursa din Austin, iar Ocon va pleca de pe șase pentru Racing Point Force India.

Ambii piloți au fost chemați de stewarzi sâmbătă seara pentru investigații în legătură cu posibile infracțiuni ale Articolului 27.4 din regulamentul sportiv FIA, „conducând mai încet decât necesar în turul de revenire la boxe în calificări”, după steagul în carouri din ultima parte a calificărilor.

Stewarzii au decis să nu ia nici o acțiune ulterioară în ambele cazuri.

Considerația fiind că ambii piloți au depășit timpul maxim specificat de sigranță dar au acceptat că nici unul dintre piloți nu a „condus mai încet decât necesar sau într-o manieră care ar putea afecta un alt pilot”.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES