More

  Latest Posts

  Bottas: Sezonul 2018 cel mai slab din cariera mea în F1

  Valtteri Bottas a spus despre sezonul său din 2018 că ar fi „cel mai slab sezon” din cariera sa în Formula 1 bazat pur pe rezultatele sale.

  „Cu siguranță primul meu sezon a fost dificil, dar nu este comparabil, pentru că la Williams în 2013, ne luptam la coada clasamentului, dar am simțit atunci că am făcut tot ce aș fi putut face.

  „Apoi sezoanele de după acela au fost în mod definitiv mai bune decât acesta.

  „Anul trecut a fost diferit de anul acesta: a fost primul meu an alături de echipă, primul an alături de Lewis și îmi amintesc că anul trecut pe vremea aceasta eram dezamăgit că nu mi-am atins țintele.

  „Dar acum, când privesc retrospectiv, măcar câștigasem unele curse, luasem câteva pole-uri. Acum, la acest punct, în acest moment, sunt chiar mai dezamăgit, în mod clar. Da, a fost cel mai slab sezon al meu, de departe.

  „Cred că au fost câteva curse bune dar zarurile nu au căzut favorabil pentru mine, aș spune, în general, că am avut parte de ghinion anul acesta, dar este mai mult decât asta. Știu în mod sigur că am condus mai bine decât anul trecut, iar asta este ceea ce contează cel mai mult într-un astfel de sezon.

  „Încerci să înveți și să uiți, dar acesta este în mod definitiv un sezon care mă va face o persoană mai tare și un pilot mai bun pentru viitor.”

  Foto-credit: Mercedes-AMG F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss