Latest Posts

Bottas: Sezonul 2018 cel mai slab din cariera mea în F1

Vizualizări: 18441

Valtteri Bottas a spus despre sezonul său din 2018 că ar fi „cel mai slab sezon” din cariera sa în Formula 1 bazat pur pe rezultatele sale.

„Cu siguranță primul meu sezon a fost dificil, dar nu este comparabil, pentru că la Williams în 2013, ne luptam la coada clasamentului, dar am simțit atunci că am făcut tot ce aș fi putut face.

„Apoi sezoanele de după acela au fost în mod definitiv mai bune decât acesta.

„Anul trecut a fost diferit de anul acesta: a fost primul meu an alături de echipă, primul an alături de Lewis și îmi amintesc că anul trecut pe vremea aceasta eram dezamăgit că nu mi-am atins țintele.

„Dar acum, când privesc retrospectiv, măcar câștigasem unele curse, luasem câteva pole-uri. Acum, la acest punct, în acest moment, sunt chiar mai dezamăgit, în mod clar. Da, a fost cel mai slab sezon al meu, de departe.

„Cred că au fost câteva curse bune dar zarurile nu au căzut favorabil pentru mine, aș spune, în general, că am avut parte de ghinion anul acesta, dar este mai mult decât asta. Știu în mod sigur că am condus mai bine decât anul trecut, iar asta este ceea ce contează cel mai mult într-un astfel de sezon.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Încerci să înveți și să uiți, dar acesta este în mod definitiv un sezon care mă va face o persoană mai tare și un pilot mai bun pentru viitor.”

Foto-credit: Mercedes-AMG F1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss