Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Bottas se așteaptă să discute despre viitorul său la Mercedes „în luna viitoare”

  Valtteri Bottas este dornic să-și stabilească viitorul la Mercedes în această vară, deoarece finlandezul știe bine că timpul este esențial atunci când vine vorba de asigurarea unui loc cu normă întreagă în Formula 1.

  Cursa lui Bottas din Marele Premiu al Azerbaijanului nu a mers conform planului, întrucât a terminat cu un modest loc 12, agravând durerea de la GP-ul său din Monaco, care s-a încheiat din cauza unui pitstop ratat. Având un contract care expiră la sfârșitul sezonului și cu locuri rare, ca întotdeauna, Bottas a fost întrebat la Baku dacă a vorbit cu săgețile de argint pentru o prelungire pentru 2022.

  „În primul rând, nu am vorbit încă nimic pentru că este un campionat destul de exigent și știm cât de mult contează să avem ritm de lucru, să spunem, astfel încât să ne putem concentra pe principalul lucru, care este performanța”, a spus el.

  „Va veni cu siguranță acel moment. Nu a fost încă, dar, evident, timpul zboară și mai ales când vom merge la triplele curse consecutive, nu vom avea cu adevărat timp. Mi-aș imagina că, în mod natural, în luna următoare sau cam așa poate, voi începe să vorbesc. Știu din experiența anterioară, cu cât poți repara mai repede lucrurile, este mai bine pentru toată lumea. Deci momentul va veni în curând, dar nu încă.”

  Bottas

  Cei de la McLaren, Ferrari și Aston Martin și-au stabilit gama pentru 2022, în timp ce Max Verstappen are un contract pe termen lung la Red Bull. Bottas a fost întrebat unde ar putea avea loc în viitorul său în 2022 – și a susținut că mai are „câțiva ani buni” de oferit în F1.

  El a explicat: „Sunt destul de deschis la minte în general, trebuie să iei mereu oportunități și nu știi niciodată ce se află la colț. Am obiective clare, ştiu pentru ce lupt, ştiu ce m-a dus până aici și da, vreau mereu să-mi urmez inima și să-mi urmez pasiunea.”

  „Și încă mă bucur de Formula 1, bineînțeles, sunt foarte încântat și de cursele ce urmează, și chiar iubesc acest sport și mă bucur încă la fel de mult ca în primul meu an cu Mercedes, fără îndoială.”

  „Dacă mă uit la imaginea de ansamblu, sigur că am încă câțiva ani buni în mine. Simt de la an la an că mă îmbunătățesc în anumite zone. Sunt destul de departe de cei mai vechi piloți de pe grilă deci, în teorie, încă mai am timp, dar pur și simplu nu știi ce îți rezervă viitorul. Îl iau de la un weekend la altul și văd ce va veni”, a spus Bottas.

  Coechipierul său Lewis Hamilton este, de asemenea, în afara contractului pentru 2022, dar, după un Grand Prix al Azerbaijanului, care a văzut Mercedesul ratând șansa de a prelua conducerea campionatului de la Red Bull – lăsându-l pe principalul echipei Toto Wolff să scoată fum – poate că acum nu este cel mai bun moment pentru a vorbi de contracte la Brackley…

  Mai multe ştiri despre Campionatul de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula1

  Photocredit: Formula1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss