More

  Latest Posts

  Bottas, Russell și Vettel primesc penalizări pe grila pentru Marele Premiu al Statelor Unite

  Valtteri Bottas a luat un nou motor pentru Marele Premiu al Statelor Unite și, prin urmare, va primi o penalizare pe grilă pentru cursa din acest weekend de la Circuit of The Americas.

  Bottas li se va alătura lui George Russell de la Williams și lui Sebastian Vettel de la Aston Martin, care vor fi, de asemenea, loviti cu penalizări pentru schimbarea componentelor motorului Mercedes.

  Bottas a luat al șaselea motor cu combustie internă al sezonului (trei este limita în reglementări) și a șasea evacuare, care va aduce penalizări de cinci locuri la grilă pentru GP-ul din SUA de duminică.

  Înlocuitorul său din 2022, pilotul Williams Russell, și-a luat al patrulea ICE, al patrulea MGU-H, al patrulea turbocompresor și a patra evacuare, ceea ce înseamnă că va începe cursa din spatele grilei.

  Sebastian Vettel de la Aston Martin este, de asemenea, pregătit pentru penalizări pe grilă după ce a dezvăluit joi că echipa sa va lua noi piese de propulsie Mercedes pentru cursa de la COTA.

  Vettel și-a luat al patrulea ICE, al patrulea turbo, al cincilea eșapament și al patrulea MGU-H din sezon – și acum este așteptat să înceapă din rândul din spate.

  Orice penalizare va fi aplicată oficial după calificările de sâmbătă după-amiază.

  Ultima dată în Turcia, Lewis Hamilton a început de pe locul 11 cu o penalizare de 10 locuri pe grilă și a terminat pe locul cinci.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss