Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Bottas rămâne în frunte în ultima sesiune de antrenamente de la Suzuka

  Valtteri Bottas a rămas în frunte și pentru cea de-a doua sesiune de antrenamente de la Suzuka, reușind un al doilea 1-2 consecutiv pentru Mercedes pe pista din Japonia, într-un weekend în care ambele sesiuni de sâmbătă au fost anulate iar calificările sunt planificate pentru duminică dimineața.

  Bottas a avut o performanță foarte bună în sesiunea de după-amiază de la Suzuka, terminând în fruntea clasamentului și asigurându-și un posibil pole pentru cursă, asta dacă pista nu va fi gata la timp pentru calificările stabilite pentru duminică dimineața.

  După ce a condus un 1-2 Mercedes și în sesiunea de dimineață, Bottas a reușit să se impună în fața colegului său de echipă, Lewis Hamilton pentru a doua oară consecutiv cu un avantaj de o zecime de secundă.

  Timpul finlandezului a fost de 1m27.785s cu toate echipele optând pentru programe de antrenament revizuite având în vedere venirea super taifunului Hagibis care va lovi coasta Japoniei vineri seară. Având în vedere venirea taifunului, oficialii FIA au anulat sesiunile de sâmbătă și au programat o sesiune de calificări pentru duminică dimineața, dar există și posibilitatea ca intensitatea taifunului să ducă la imposibilitatea curățării suprafeței de cursă și la anularea sesiunii de duminică, grila de start fiind în acel caz stabilită în funcție de rezultatele din FP2.

  Pe trei a terminat de data aceasta Max Verstappen, echipa sa, la fel ca Mercedes, optând pentru o programă de antrenamente obișnuită. Cei de la Ferrari însă și-au efectuat simulările de calificări doar spre finalul sesiunii iar Charles Leclerc și Sebastian Vettel nu au reușit să termine decât pe patru și pe cinci respectiv pentru echipa roșie urmați de cel de-al doilea monopost Red Bull condus de Alexander Albon.

  Carlos Sainz a fost liderul midfield-ului încă o dată pentru McLaren terminând sesiunea pe șapte urmat de Sergio Perez care a avut o sesiune foarte bună pentru Racing Point la o pistă pe care pilotul mexican o adoră. Pierre Gasly a revenit în forță pentru Toro Rosso și a terminat pe 9 după ce a ratat prima sesiune de antrenamente, monopostul său fiind condus de actualul campion Super Formula, Naoki Yamamoto în prima sesiune de antrenamente, iar top 10-ul a fost completat de Lando Norris în cealaltă mașină McLaren.

  Cu sesiunile de sâmbătă anulate, Formula 1 va reveni doar duminică dimineață de la ora 4 pentru calificările de la Suzuka.

  Foto-credit: Mercedes AMG Petronas Motorsport F1

   


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss