More

  Latest Posts

  Bottas P1 pentru Mercedes în FP2

  Liderul campionatului mondial, Valtteri Bottas a încheiat cea de-a doua sesiune de antrenamente libere din China în prima poziție urmat îndeaproape de Sebastian Vettel.

  Ferrari au început ziua cu un avantaj de două zecimi față de rivali prin timpul stabilit de Vettel în prima sesiune, dar, Bottas a preluat șefia în clasament în urma celei de-a doua sesiuni, cu un timp de 1m33.330 pe cele mai moi pneuri din oferta celor de la Pirelli odată cu completarea sesiunilor de simulare de calificări ale piloților.

  Vettel a terminat la doar 0.027s în spatele Finlandezului pe același tip de pneuri cu Max Verstappen la două zecimi în spatele său pentru Red Bull, un rezultat încurajator pentru echipa motorizată de Honda. Olandezul a stabilit cel mai rapid timp al sesiunii în primul sector, iar o greșeală a sa din ultimul viraj sugerează că timpul său putea fi chiar mai rapid.

  Lewis Hamilton a terminat la șapte zecimi mai lent decât colegul său și a încheiat ziua pe patru, atât el cât și Bottas având parte de câte un derapaj în tururile lor de încadrare.

  Renault au avut parte de o sesiune foarte bună cu Nico Hulkenberg terminând pe cinci, la doar 0.059s de timpul stabilit de Lewis Hamilton, Germanul fiind urmat de Carlos Sainz pentru McLaren și Charles Leclerc pentru Ferrari, care a terminat sesiunea la 8 zecimi față de ritmul lui Bottas în urma unor probleme cauzate de trafic.

  Leclerc ulterior nu a mai părăsit garajul Ferrari, echipa sa fiind preocupată de unele verificări ale sistemului de răcire de pe mașina sa.

  Lando Norris a terminat pe opt pentru McLaren, urmat de Daniel Ricciardo pentru Renault, iar top 10-ul a fost completat de Pierre Gasly în cea de-a doua mașină Red Bull.

  Kimi Raikkonen a luat locul 11 pentru Sauber, la 1.2s față de lider, în fața Toro Rosso-ului lui Alexander Albon. Celălalt Toro Rosso a terminat pe 13 dar unele probleme care au dus la o schimbare a power-unit-ului din partea echipei sale l-a văzut pe Daniil Kvyat blocat în garaj în prima parte a sesiunii.

  Cei doi piloți Racing Point, Lance Stroll și Sergio Perez s-au clasat pe 14 și pe 15 respectiv iar o sesiune dezamăgitoare i-a văzut pe cei doi piloți Haas, Kevin Magnussen și Romain Grosjean spre coada clasamentului în P16 și P17.

  Antonio Giovinazzi a terminat sesiunea pe 18 pentru Sauber în fața doar a celor doi piloți Williams, Robert Kubica și George Russell, care au completat clasamentul încă o dată.

  Foto-credit: Mercedes AMG Petronas Motorsports F1

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss