More

  Latest Posts

  Bottas – o greșeală la frânare a cauzat problemele din primul tur

  Valtteri Bottas spune că o greșeală la frânare, mai precis faptul că a blocat una dintre roți la intrarea în primul viraj a cauzat toate problemele din primul tur.

  „A fost dificil, nu la ce m-am așteptat, evident, nici pe departe“

  „După primul tur totul a fost un dezastru și am știut că va fi dificil cu siguranță. Am încercat tot ce am putut dar așa merg lucrurile câteodată. În primul viraj am blocat o roată iar aia a fost o greșeală din partea mea. Încercam să frânez cât se poate de târziu și de tare. Pentru a trece pe exteriorul lui Max dar am blocat roata dreapta față, iar cu zona afectată a pneului mașina a început să subvireze în virajele la stânga.

  „Așadar încă din virajul 2 mașina începuse să subvireze ceea ce a făcut virajul al treilea foarte dificil. iar acela a fost momentul în care a venit Lewis și în care a venit Charles, am avut contacte acolo și am pierdut o parte mare din aripa față.“

  Bottas a menționat că i-a fost greu să îl vadă pe Leclerc în oglinzi dar se aștepta la un atac în urma virajului 3.

  „Nu prea l-am putut vedea. Mi-a fost greu să îl vad în oglinzi iar aia a făcut totul mai complicat,

  „Știam că greșisem la ieșirea din viraj și m-am așteptat oarecum ca cineva să atace dar totul s-a petrecut foarte rapid.“

  Bottas a avut parte de o zi dificilă, a opta victorie a sezonului pentru Hamilton înseamnă că finlandezul este acum la 62 de puncte în urma colegului său de echipă în clasament.

  Foto-credit: Mercedes AMG Petronas Motorsport F1

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss