More

  Latest Posts

  Bottas: Nu sunt îngrijorat că Mercedes ar putea pune prioritate pe Hamilton

  Valtteri Bottas este încrezător că Mercedes nu vor implementa ordine de echipă încă de la începutul sezonului 2019 F1 şi se aşteaptă la tratament egal cu Lewis Hamilton.

  Pilotul Finlandez a avut parte de un final de sezon frustrant anul trecut cu ordine de echipă aplicate de cei de la Mercede, înspre a maximiza lupta lui Hamilton pentru al cincilea titlu de campion mondial.

  Bottas a simţit durerea acelor ordine în special la Marele Premiu al Rusiei unde i-a fost cerut să se dea la o parte şi să îl lase pe Hamilton să câştige, în acelaşi timp fiind forţat să se lupte cu Sebastian Vettel pentru poziţia a doua. Moment ce s-a dovedit a fi major în anul trecut lipsit de victorie al lui Bottas.

  Intenţionând să o ia de la zero în 2019, Bottas spune că Mercedes nu va prioritiza între piloţi la startul sezonului – cu Ferrari destul de deschis intenţionând să pună prioritate pe Vettel peste Leclerc- dar acceptă că dacă o situaţie similară cu cea de sezonul trecut va apărea riscă să ajungă în aceeaşi situaţie.

  „Nu am nici un fel de griji, pentru că este ceva ce am stabilit de câţiva ani cu echipa şi totul va fi relativ cu performanţa mea. Evident, vom vedea pe parcursul sezonului cum merg lucrurile.

  „Anul trecut a fost o diferenţă majoră între Lewis şi mine, lucrurile stăteau altfel. Va fi în mâinile mele de acum, deci nu îmi fac griji.

  „Ţinta mea pentru anul acesta este să câştig tot ce pot, anul trecut nu am câştigat nici măcar o singură cursă, iar iar ţinta majoră pentru întreg sezonul este evident campionatul, atât pentru mine pe plan personal cât şi pentru noi, ca echipă.”

  Bottas acum este sub presiune şi din partea lui Esteban Ocon care momentan este pilotul de rezervă Mercedes. Finlandezul mai are un an pe contract alături de actualii campioni cu Mercedes având opţiunea de a prelungi contractul pentru sezonul 2020.

  Foto-credit: Mercedes AMG F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss