GP24 Media

LATEST POSTS

Bottas: Mercedes au nevoie de mai mult ca să concureze cu Ferrari

Vizualizări: 10095

Valtteri Bottas este de părere că Ferrari rămân echipa de bătut înaintea începerii sezonului 2019 Formula 1 la apropierea finalului perioadei de testare de iarnă.

Actualii campioni mondiali au debutat un nou pachet aerodinamic în cea de-a doua săptămână de testare într-o încercare de a găsi mai multă performanță.

Atât Lewis Hamilton cât și Bottas au menționat că Ferrari par a fi echipa de bătut în cadrul primului test în urma unui start puternic, iar Bottas crede că echipa Italiană rămâne standardul.

„Încă par puternici,” spune Bottas. „Întotdeauna de la testare până la Melbourne se pot schimba multe, dar ei chiar au un pachet puternic.

„Trebuie să dăm drumul la mai mult din noul pachet pentru a putea concura cum trebuie cu ei. La acest moment încă sunt de părere că par puternici, dar mai sunt câteva săptămâni până la Melbourne.

„Red Bull par și ei în formă bună. Cred că diferența dintre noi nu este masivă.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„În testări este dificil de citit situația, dar sentimentul meu, sentimentul nostru este că Ferrari sunt ceva mai rapizi decât noi și Red Bull.

„Sincer toate echipele par mai strânse decât anul trecut, acum doar ghicesc. Nu știi niciodată ce se va întâmpla în Melbourne.”

Foto-credit: F1

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES