More

  Latest Posts

  Bottas: Mercedes au nevoie de mai mult ca să concureze cu Ferrari

  Valtteri Bottas este de părere că Ferrari rămân echipa de bătut înaintea începerii sezonului 2019 Formula 1 la apropierea finalului perioadei de testare de iarnă.

  Actualii campioni mondiali au debutat un nou pachet aerodinamic în cea de-a doua săptămână de testare într-o încercare de a găsi mai multă performanță.

  Atât Lewis Hamilton cât și Bottas au menționat că Ferrari par a fi echipa de bătut în cadrul primului test în urma unui start puternic, iar Bottas crede că echipa Italiană rămâne standardul.

  „Încă par puternici,” spune Bottas. „Întotdeauna de la testare până la Melbourne se pot schimba multe, dar ei chiar au un pachet puternic.

  „Trebuie să dăm drumul la mai mult din noul pachet pentru a putea concura cum trebuie cu ei. La acest moment încă sunt de părere că par puternici, dar mai sunt câteva săptămâni până la Melbourne.

  „Red Bull par și ei în formă bună. Cred că diferența dintre noi nu este masivă.

  „În testări este dificil de citit situația, dar sentimentul meu, sentimentul nostru este că Ferrari sunt ceva mai rapizi decât noi și Red Bull.

  „Sincer toate echipele par mai strânse decât anul trecut, acum doar ghicesc. Nu știi niciodată ce se va întâmpla în Melbourne.”

  Foto-credit: F1

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss