More

  Latest Posts

  Bottas – Mașinile de F1 din 2022 „nu sunt foarte diferite” în simulator

  Valtteri Bottas nu crede că mașinile de Formula 1 din 2022 vor avea un sentiment total diferit pentru piloţi în comparație cu generația actuală de mașini.

  Echipele de F1 lucrează la noile mașini care vor sosi în 2022 și au scopul de a ajuta la îmbunătățirea curselor, permițând piloților să se urmărească mai îndeaproape.

  O serie de piloţi care au încercat noile concepte în simulatoare au spus că vor avea nevoie de o abordare contrastantă față de acum.

  Cu toate acestea, Bottas a încercat versiuni ale mașinii din 2022 atât în ​​simulatoarele Mercedes, cât și în Alfa Romeo, el simte că lucrurile nu vor fi total diferit.

  Făcând referire la alergarea sa pe simulatorul Mercedes la începutul acestui an și la proba Alfa în urmă cu câteva luni, Bottas a spus: „Cel puțin în acel moment, mi s-a părut că mașinile nu sunt aşa diferire în ceea ce privește forța aerodinamică.

  „Dar senzația generală, cel puțin în simulare, nu a fost atât de diferită în niciunul dintre simulatoare. Nu putem simula urmărirea altor mașini și chestii de genul acesta, dar nu este foarte diferit. Poate încă puțină forță aerodinamică, dar, așa cum am spus, asta se va schimba.”

  Bottas

  Comentariile lui Bottas sunt în contrast cu cele ale pilotului McLaren Lando Norris, care a considerat că noile mașini de F1 se simt destul de asemănătoare cu cele de F2.

  „Cu siguranță va exista un stil ușor diferit”, a spus Norris recent, întrebat de despre diferențe.

  „Nu cred că va fi la fel de plăcut să conduci într-un fel. Cred că va fi puțin mai mult la limită în ceea ce privește împingerea și așa mai departe. Un pic ca F2 într-un fel, cred, în care vezi mai multe lupte cu mașinile.

  „Dar aș putea greși, pentru că lucrurile se schimbă mereu. Este ca și cum ceea ce am condus acum o lună va fi foarte diferit de ceea ce conduc acum și va fi foarte diferit probabil din nou când vom ajunge la prima cursă.”

  Bottas a spus că este puțin trist să vadă că F1 își ia rămas bun de la mașinile cu forță de apăsare ridicată care au înregistrat timpi record pe tururi în ultimele sezoane.

  „A fost distractiv, mai ales anul trecut [2020] – mașinile au fost chiar mai rapide decât anul acesta, cu mai multă forță aerodinamică”, a spus Bottas.

  „A fost drăguț, dar vă voi anunța anul viitor cum sunt cele noi. Dacă cursa este mai bună și putem urmări mai de aproape, atunci ar trebui să fie și mai distractiv și cred că mașinile în viitor vor fi la fel de rapide. Să sperăm că așa va fi.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss