More

  Latest Posts

  Bottas: M-aș lupta cu Hamilton pentru titlu fără „gluma” asta de ghinion

  Valtteri Bottas și-a descris perioada de ghinion de la începutul sezonului 2018 ca fiind o „glumă”, fiind de părere că i-a compromis șansele de a se lupta pentru titlu.

  Bottas a avut parte de un start bun al sezonului, și a fost pe cale să câștige atât în China cât și în Azerbaijan, dar un safety car aiurea în Shanghai și o pană în Baku i-au terminat speranțele.

  Finlandezul a mai ratat oportunități pentru rezultate bune și în Austria, unde era pe doi, și un acroșaj cu Vettel de la startul cursei din Franța.

  „Nu știu în detaliu cum ar fi arătat lucrurile, nu îmi place să calculez lucruri de genul ăsta pentru că în final, după fiecare cursă, asta e situația în care te afli, și tot timpul încerci să scoți cel mai bun rezultat pe viitor.

  „Dar când ai parte de atât de multe piedici la rând, de la un moment dat totul devine o glumă, iar pentru mine așa s-a simțit la un moment dat anul acesta.

  „Dacă nu ar fi diferența asta de puncte între noi acum, mai mult ca sigur ne-am bate pentru campionat, dar nu facem asta, el e acolo, eu nu sunt,”

  Bottas, care nu a câștigat nici o cursă sezonul acesta, cu toate că a reușit trei victorii în primul său sezon alături de Mercedes, este determinat să își îmbunătățească nivelul la anul.

  „Idealul meu este să încerc să fiu mai puternic. Cândva lucrurile se vor alinia. Cred că din punct de vedere al performanței anul acesta, am reușit să fiu mai bun decât anul trecut, și asta voi încerca să fac și pe viitor alături de echipă, voi învăța.

  „Sunt foarte pasionat, și vreau să fiu mai bun la anul, și să aduc rezultatele pe care echipa le merită.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss