Latest Posts

Bottas, “într-un loc fericit” cu Alfa Romeo după un start puternic în F1.

Vizualizări: 14321

Valtteri Bottas simte că se află într-un “loc fericit” cu Alfa Romeo F1, care scoate la iveală tot ce este mai bun din el, după un început puternic de viață cu echipa de Formula 1.

Valtteri Bottas, de zece ori câștigător al unui Mare Premiu, s-a alăturat echipei Alfa Romeo F1 pentru 2022, după ce a părăsit Mercedes AMG F1 în urma unui stagiu de cinci sezoane, semnând un contract pe mai mulți ani cu echipa din Elveția. Valtteri Bottas a ajutat Alfa Romeo F1 să se bucure de o evoluție ascendentă semnificativă până acum în acest sezon. După ce anul trecut a obținut doar 13 puncte și a terminat pe locul nouă în clasament, echipa a mai mult decât triplat deja acest total în primele șase curse din 2022, ocupând locul cinci în campionatul constructorilor cu 41 de puncte.

Bottas

Valtteri Bottas este responsabil pentru 40 din cele 41 de puncte, intrând în top 10 în fiecare cursă pe care a terminat-o, inclusiv un rezultat excelent, al cincilea, la Marele Premiu din Emilia Romagna. Discutând despre decalajul dintre echipele de la mijlocul clasamentului și echipele fruntașe, Pierre Gasly, de la AlphaTauri, a declarat la Monaco că, în opinia sa, „doar Valtteri Bottas îi poate provoca în anumite momente”, datorită nivelului său actual de performanță.

„A fost un început de sezon bun, foarte bun”, a recunoscut Valtteri Bottas la Monaco când a fost întrebat de presă despre comentariul lui Pierre Gasly. „Am fost într-un loc fericit, într-un mod în care pot să încerc cu adevărat să fiu cea mai bună versiune a mea și să conduc așa cum vreau să conduc. Atmosfera din echipă este atât de motivantă, ca și oamenii, cât de mult se străduiesc acum, este foarte inspirată și pentru mine. Poate că asta te împinge la și mai mult. Dar da, a fost un început bun de sezon”.

Bottas

„Evident, încă mai sunt lucruri care trebuie să fie mai bune. Încă lucrăm la starturile de cursă, care nu au fost grozave. Încă mai lucrăm la stabilitatea la viteză mare cu mașina, așa că asta nu este limita pentru noi. Mai sunt multe de făcut, dar, la nivel personal, a fost bine. Dar întotdeauna poate fi mai bine”. După ce l-a semnat pe Valtteri Bottas, directorul echipei Alfa Romeo F1, Frederic Vasseur, a vorbit deschis despre convingerea sa că finlandezul va putea excela în afara „umbrei” fostului coechipier de la Mercedes AMG F1 și de șapte ori campion mondial, Lewis Hamilton.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Valtteri Bottas a reușit să meargă roată la roată cu piloții Mercedes AMG F1 în câteva ocazii în acest sezon, inclusiv la Miami, când s-a luptat atât cu Lewis Hamilton, cât și cu înlocuitorul George Russell pentru locul cinci în ultimele etape.

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss