More

  Latest Posts

  Bottas, “într-un loc fericit” cu Alfa Romeo după un start puternic în F1.

  Valtteri Bottas simte că se află într-un “loc fericit” cu Alfa Romeo F1, care scoate la iveală tot ce este mai bun din el, după un început puternic de viață cu echipa de Formula 1.

  Valtteri Bottas, de zece ori câștigător al unui Mare Premiu, s-a alăturat echipei Alfa Romeo F1 pentru 2022, după ce a părăsit Mercedes AMG F1 în urma unui stagiu de cinci sezoane, semnând un contract pe mai mulți ani cu echipa din Elveția. Valtteri Bottas a ajutat Alfa Romeo F1 să se bucure de o evoluție ascendentă semnificativă până acum în acest sezon. După ce anul trecut a obținut doar 13 puncte și a terminat pe locul nouă în clasament, echipa a mai mult decât triplat deja acest total în primele șase curse din 2022, ocupând locul cinci în campionatul constructorilor cu 41 de puncte.

  Bottas

  Valtteri Bottas este responsabil pentru 40 din cele 41 de puncte, intrând în top 10 în fiecare cursă pe care a terminat-o, inclusiv un rezultat excelent, al cincilea, la Marele Premiu din Emilia Romagna. Discutând despre decalajul dintre echipele de la mijlocul clasamentului și echipele fruntașe, Pierre Gasly, de la AlphaTauri, a declarat la Monaco că, în opinia sa, „doar Valtteri Bottas îi poate provoca în anumite momente”, datorită nivelului său actual de performanță.

  „A fost un început de sezon bun, foarte bun”, a recunoscut Valtteri Bottas la Monaco când a fost întrebat de presă despre comentariul lui Pierre Gasly. „Am fost într-un loc fericit, într-un mod în care pot să încerc cu adevărat să fiu cea mai bună versiune a mea și să conduc așa cum vreau să conduc. Atmosfera din echipă este atât de motivantă, ca și oamenii, cât de mult se străduiesc acum, este foarte inspirată și pentru mine. Poate că asta te împinge la și mai mult. Dar da, a fost un început bun de sezon”.

  Bottas

  „Evident, încă mai sunt lucruri care trebuie să fie mai bune. Încă lucrăm la starturile de cursă, care nu au fost grozave. Încă mai lucrăm la stabilitatea la viteză mare cu mașina, așa că asta nu este limita pentru noi. Mai sunt multe de făcut, dar, la nivel personal, a fost bine. Dar întotdeauna poate fi mai bine”. După ce l-a semnat pe Valtteri Bottas, directorul echipei Alfa Romeo F1, Frederic Vasseur, a vorbit deschis despre convingerea sa că finlandezul va putea excela în afara „umbrei” fostului coechipier de la Mercedes AMG F1 și de șapte ori campion mondial, Lewis Hamilton.

  Valtteri Bottas a reușit să meargă roată la roată cu piloții Mercedes AMG F1 în câteva ocazii în acest sezon, inclusiv la Miami, când s-a luptat atât cu Lewis Hamilton, cât și cu înlocuitorul George Russell pentru locul cinci în ultimele etape.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss