More

  Latest Posts

  Bottas ia pole-ul la Imola

  Valtteri Bottas a reușit să își depășească coechipierul, obținând un minunat pole, la Imola. A fost cu 0.1s mai rapid, atunci când a contat. Mercedes s-a aflat într-o poziție de neegalat în calificările pentru acest Grand Prix istoric, iar Max Verstappen, care va pleca de pe poziția a 3-a, s-a apropiat de Săgețile Argintii, cu greu.

  Pierre Gasly a fost într-o formă de excepție tot weekend-ul, iar după o performanță impecabilă, va pleca în cursă, de pe locul 4. Daniel Ricciardo a reușit să se claseze pe poziția a 5-a, înaintea lui Alex Albon, care a părut nemulțumit de monopost.

  Charles Leclerc nu a putut să repete performanțele eroice din ultimele Grand Prix-uri, cu toate acestea, s-a clasat pe locul 7, urmat de rusul Daniil Kvyat, care a făcut o apariție rară, în Q3.

  Cei de la McLaren nu au avut ritmul necesar pentru a ajunge în ultima sesiune, dar au completat top 10, Lando Norris fiind puțin mai rapid decât Carlos Sainz.

  O sesiune de calificări bună, a avut-o pilotul Williams, George Russell, care nu numai că își păstrează recordul- de a nu fi depășit de un coechipier în calificări- dar, pe deasupra, va pleca în cursă, de pe locul 13.

  Sursa: formula1.com

  Photocredit: formula1.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss