Latest Posts

Bottas dedică victoria din Melbourne lui Charlie Whiting

Vizualizări: 33588

Valtteri Bottas își dedică victoria din Marele Premiu al Australiei fostului Director de cursă Formula 1, Charlie Whiting, în urma tragicei sale treceri în neființă cu câteva zile înaintea primei curse a sezonului.

Whiting, care a servit drept director de cursă și delegat șef pentru siguranță încă din 1997, a murit peste noapte ca rezultat al unui embolism pulmonar în urma sosirii sale la circuitul din Melbourne de miercuri.

Bottas a oprit conferința de presă a piloților de duminică pentru a își oferi omagiile către respectatul Whiting în vârstă de 60 de ani.

„Vreau doar să spun: Mulțumesc Charlie,” spune Bottas.

„Victoria aceasta este pentru Charlie și pentru toată munca sa în Formula 1. A realizat incredibil de multe pentru sport. Ceea ce a făcut el de-a lungul carierei sale înseamnă foarte mult pentru noi piloții.”

Acesta a fost unul dintre multele tributuri ținute de-a lungul weekend-ului, cu piloții F1 și personalul echipelor luând parte într-un moment de liniște de un minut înaintea începerii cursei de duminică.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Banderole au fost purtate pe mânecă în semn de respect, iar câteva echipe au avut și mesaje și tributuri prezente pe mașinile lor de-a lungul weekendului.

Bottas conduce în acest moment în campionatul piloților cu un avantaj de 8 puncte în urma dominantei sale victorii din Australia.

Bottas dedică victoria din Melbourne lui Charlie Whiting

Foto-credit: Formula 1; Valtteri Bottas;

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss