More

  Latest Posts

  Bottas dedică victoria din Melbourne lui Charlie Whiting

  Valtteri Bottas își dedică victoria din Marele Premiu al Australiei fostului Director de cursă Formula 1, Charlie Whiting, în urma tragicei sale treceri în neființă cu câteva zile înaintea primei curse a sezonului.

  Whiting, care a servit drept director de cursă și delegat șef pentru siguranță încă din 1997, a murit peste noapte ca rezultat al unui embolism pulmonar în urma sosirii sale la circuitul din Melbourne de miercuri.

  Bottas a oprit conferința de presă a piloților de duminică pentru a își oferi omagiile către respectatul Whiting în vârstă de 60 de ani.

  „Vreau doar să spun: Mulțumesc Charlie,” spune Bottas.

  „Victoria aceasta este pentru Charlie și pentru toată munca sa în Formula 1. A realizat incredibil de multe pentru sport. Ceea ce a făcut el de-a lungul carierei sale înseamnă foarte mult pentru noi piloții.”

  Acesta a fost unul dintre multele tributuri ținute de-a lungul weekend-ului, cu piloții F1 și personalul echipelor luând parte într-un moment de liniște de un minut înaintea începerii cursei de duminică.

  Banderole au fost purtate pe mânecă în semn de respect, iar câteva echipe au avut și mesaje și tributuri prezente pe mașinile lor de-a lungul weekendului.

  Bottas conduce în acest moment în campionatul piloților cu un avantaj de 8 puncte în urma dominantei sale victorii din Australia.

  4e78f2b029201a884e8e31a99d8a2ec6

  Foto-credit: Formula 1; Valtteri Bottas;


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss