More

  Latest Posts

  Bottas: Cursa slabă din Abu Dhabi îmi însumează sezonul F1 2018

  Valtteri Bottas este de părere că rezultatul mediocru din Abu Dhabi, unde a reușit doar un loc cinci, îi „însumează” sezonul Formula 1 din 2018.

  „Cred că această cursă a însumat lucrurile destul de bine,” spune Bottas.

  „A început bine, dar apoi s-a transformat în ceva… ceva ce nu este ideal.

  „M-am simțit bine, ritmul a fost  bun, am început să am parte de niște blocări la  roți și am pierdut mult teren din cauza asta. M-am atunci cu Max Verstappen și de acolo cred că am avut parte de o pană lentă.”

  După patru curse terminate în mod consecutiv pe locul cinci, Bottas a coborât pe locul cinci și în campionatul piloților, într-un sezon în care nu a reușit nici o victorie, în timp ce colegul său de echipă, Lewis Hamilton a reușit nu mai puțin de 11 victorii în drumul său spre un al cincilea titlu de campion mondial.

  Este un scenariu care, conform lui Toto Wolff, ar putea să își fi pus amprenta asupra lui Valtteri Bottas de-a lungul sezonului.

  Întreba dacă atenția lui a trecut la a fi mai bun sezonul viitor, Bottas a răspuns: „Desigur că m-am gândit la asta, dar după un astfel de sezon pur și simplu nu am energia necesară să privesc atât de departe.

  „O să o iau ușor pentru o vreme iar apoi voi începe să privesc spre viitor. Momentan este dificil să încerc să văd partea pozitivă dar o voi face.”

  Foto-credit: Mercedes-AMG F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss