More

  Latest Posts

  Bottas concentrat pe câștigarea ultimelor două curse în urma finalizării titlului lui Hamilton

  Valtteri Bottas este disperat să încheie sezonul F1 din 2018 pe o notă pozitivă, cu două victorii în ultimele două curse ale anului.

  Un loc patru a fost suficient pentru Hamilton în Mexic, britanicul câștigând al 5-lea său titlu cu două curse rămase pe calendar, cu Sebastian Vettel terminând pe doi într-un weekend în care avea nevoie de victorie.

  Bottas, care a terminat pe cinci, la un tur distanță de câștigătorul cursei, Max Verstappen, s-a chinuit în Mexic, și spune că are un scop clar de a încheia perioada fără victorie în 2018 în urma triumfului lui Lewis Hamilton.

  „Aici, dacă aș fi fost suficient de rapid, ar fi fost o posibilitate, dar nu am fost suficient de rapizi. Mai sunt două curse și știți care va fi scopul meu.” – Bottas

  Finlandezul a fost nevoit să joace un rol de ajutor pentru Lewis Hamilton în cursele recente, fiind chiar rugat să se dea la o parte pentru colegul său în Sochi.

  Bottas speră să poată reproduce un sfârșit similar de sezon cu cel de anul trecut, când finlandezul a intrat în iarnă cu două pole position-uri și o victorie la ultima cursă, în Abu Dhabi.

  „Chiar este o diferență mare să termini anul bine. Uneori sezonul se termină dezamăgitor, uneori în fericire, și cred că prima parte a perioadei de iarnă poate fi diferită.

  „Dar, în final, te gândești doar la următorul sezon, fiind ocupat pregătindu-te pentru noul sezon, lucrând cu echipa și tot tacâmul.

  „E bine să ai parte de încrederea câștigată odată cu un final bun de sezon. Vreau să termin sezonul bine, dar asta nu este tot.”

  Foto-credit: Mercedes AMG F1

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss