More

  Latest Posts

  Bottas – cel mai rapid la Nurburging

  Valterri Bottas a fost în fruntea plutonului în FP3, în fața coechipierului Lewis Hamilton, în singura ora de antrenamente de la Nurburgring, înainte de sesiunea de calificări. Mai mulți piloți au avut probleme cu aderența din cauza condițiilor meteo, deoarece temperatura pistei a atins doar 16 grade Celsius, insa vremea de ieri a fost mult mai rea.

  Deși cei mai mulți au făcut tot posibilul să iasă pe circuit, pilotul Racing Point, Lance Stroll a ratat FP3, din cauza unor probleme de sănătate. Participarea sa în calificări și cursă, se află sub semnul întrebării, așadar Nico Hulkenberg, a fost chemat în padoc.

  Piloții Ferrari s-au descurcat foarte bine, în ciuda temperaturilor scăzute, Charles Leclerc, completând top 3, iar Sebastian Vettel clasandu-se pe poziția a 5a, înaintea McLaren-ului lui Lando Norris.

  Max Verstappen s-a interpus intre coechipierii de la Ferrari, deși a raportat probleme pe tot parcursul sesiunii. Sergio Perez a maximizat potențialul monopostului, venind pe locul 7, înaintea Renault-ului lui Daniel Ricciardo. Top 10 a fost completat de pilotul Red Bull Alex Albon și de Pierre Gasly (Alpha Tauri).

  Ambii piloți Williams au ajuns în afara pistei, dar nu au lovit monoposturile.

  Recordul pe tur de 1:27:691, care tronează de 16 ani, aparținând lui Takuma Sato, a fost învins (cu aproape o secundă și jumătate), în momentul în care a început sesiunea.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss