GP24 Media

LATEST POSTS

Bottas admite că Ferrari par să fie într-o poziție mai bună până acum în pre-sezonul F1

Vizualizări: 9755

Pilotul Mercedes, Valtteri Bottas admite că echipa rivală, Ferrari, pare să fie într-o poziție mai bună bazându-se pe rezultatele din testarea de pre-sezon de până acum.

Noul monopost SF90 al celor de la Ferrari a fost în mod constant spre fruntea clasamentului de-a lungul primei săptămâni de testare din Barcelona, Vettel fiind cel mai rapid în prima zi iar Leclerc repetând succesul în a doua zi.

Pe deasupra, performanța celor de la Ferrari a fost flatată și de faptul că actualii campioni mondiali, Mercedes au decis să ruleze cu pneurile mai moi doar spre sfârșitul săptămânii.

Dar după ce Lewis Hamilton a spus Miercuri că mașinile italiene par „foarte, foarte puternice”, colegul de echipă, Bottas a mers mai departe, sugerând că Ferrari au un avantaj inițial.

„Par cu adevărat foarte puternici,” spune Bottas. „Indiferent de ce cantitate de carburant sau mod al motorului folosesc.

„Încercăm să corectăm pentru asta, dar în orice caz sunt rapizi. Atât în ieșirile lungi cât și în cele scurte.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Cred că sunt puțin în fața la acest moment, dar evident este imposibil să facem calcule detaliate.”

Bottas a mai insistat că rezultatele din testare nu contează pentru echipă, pentru că „avem propriile puncte de referință, iar tabela de timpi nu este referința aici”.

„Evident că le privim și pe acelea (tabelele de timp). Ne uităm. Dar vrem să ne ocupăm pe noi și pe pachetul nostru în timpul limitat pe care îl avem.

„Ceea ce contează este cum vom fi față de restul în

Melbourne iar asta ține de cât de eficient ne vom folosi de aceste sesiuni de teste.

„Precum am mai spus, Ferrari par foarte puternici. Fără umbră de îndoială.”

Foto-credit: Mercedes AMG F1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES