Latest Posts

Bottas a fost ușurat să câștige „una dintre cele mai bune curse pe care le-a avut vreodată” după afișarea dominantă în Turcia

Vizualizări: 10719

Valtteri Bottas a obținut prima sa victorie în peste un an, cu un afișaj impecabil, ajungând la mai mult de 14 secunde distanță de locul al doilea Max Verstappen.

Bottas a plecat din pole position și a construit un decalaj sănătos față de Verstappen de la Red Bull în primele etape. Și, deși finlandezul a pierdut conducerea târziu în fața lui Charles Leclerc, el a recâștigat-o trecând pe lângă Ferrari în interiorul primului voraj pentru a câștiga prima sa cursă din 2021 – și în condiții precare, deoarece suprafața circuituui a fost acoperită de o peliculă grasă datorită ploii slabe.

„Cred că din partea mea, trebuie să spun, probabil una dintre cele mai bune curse pe care le-am avut vreodată”, a spus Bottas după a 10-a victorie. „Mașina a fost bună în toate condițiile și am avut încredere bună în ea și am putut să o controlez cu adevărat.

„Se simte… minunat. Se simte bine și nu știu, este aproape o ușurare că am câștigat de fapt o cursă anul acesta ”, a adăugat el. „A trecut ceva timp – și nu a fost o victorie ușoară în cursă; cu aceste condiții, trebuia doar să ne concentrăm pe deplin, non-stop, și nu puteam să fac greșeli. De fapt, ritmul pe care l-am avut a fost foarte bun, așa că am avut încredere în mașină.”

Având în vedere că s-a învârtit de șase ori și a terminat pe locul 14 în Marele Premiu al Turciei de anul trecut, contrastul dintre cursa din 2020 și cursa de anul acesta este ca „noapte și zi”.

Bottas

„Din fericire, pista este destul de aglomerată chiar și în condiții umede, în condiții interioare, așa că o face mult mai bună decât anul trecut – a fost ca de la noapte la ziua aici – și, de asemenea, în ceea ce privește cursa mea, am avut probabil cea mai proastă cursă a carierei mele aici anul trecut și acum una dintre cele mai bune”, a spus el. „Deci, mult mai bine…”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Odată cu Marele Premiu al Statelor Unite la Circuitul Americii – circuitul în care compatriotul său Kimi Raikkonen a câștigat ultima sa cursă înainte de a se muta la Alfa Romeo – Bottas, el însuși îndreptat spre echipa elvețiană, a spus că va arde uleiul de la miezul nopții pentru a face sigur că mai poate câștiga.

„Nu am o minge de cristal, dar pe hârtie cred că [COTA] ar trebui să fie una dintre cele bune, sperăm – asta sperăm – dar vom munci din greu în următoarele două săptămâni pentru a ne asigura că suntem în poziția de a lupta din nou pentru o victorie”, a spus Bottas.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss