More

  Latest Posts

  Bottas va începe GP-ul Rusiei din spatele grilei cu Verstappen și Leclerc după schimbarea unităţii de putere

  Valtteri Bottas de la Mercedes va primi a doua penalizare pentru schimbarea unității de putere în tot atâtea curse, finlandezul urmând să înceapă Marele Premiu al Rusiei din P17.

  Bottas a calificat P7 la Sochi Autodrom – o pistă pe care nu s-a calificat niciodată anterior în afara topului patru – sâmbătă după-amiază, în timp ce Lewis Hamilton a luat P4 pe grilă, în spatele pilotului pole-sitter Lando Norris de la McLaren, al lui Carlos Sainz de la Ferrari și al lui George Russell de la Williams.

  Dar Mercedes a luat decizia de a schimba unitatea de putere a lui Bottas, finlandezul urmând să înceapă Marele Premiu al Rusiei de pe locul 17 în grilă.

  image 2 8

  Un purtător de cuvânt al Mercedes a confirmat că decizia de a schimba unitatea de putere a lui Bottas – care a fost schimbată și pentru Marele Premiu al Italiei în urmă cu două săptămâni, obligându-l pe Bottas să pornească din spatele grilei de la Monza – a fost una tactică, cu gândul la titlul lui Hamilton. Rivalul său, Max Verstappen, va începe și el din spate după ce a preluat o a patra unitate de putere Honda.

  Împreună cu Bottas și Verstappen, Charles Leclerc de la Ferrari și Nicholas Latifi de la Williams vor pleca, de asemenea, din partea din spate a grilei după ce și-au preluat propriile unități de putere.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss