Latest Posts

Bogdan Marișca și Borbèly Kàroly: au revenit din nou

Vizualizări: 19568

Bogdan Marisca și Borbèly Kàroly: au revenit, din nou în marea competiție a Campionatului Național de Raliu, cu forțe noi dornici să atingă locul 1 pe podium ,alături de Napoca Rally Academy

Bogdan Marisca și Borbèly Kàroly: “Noi am așteptat mult această revenire, iar lupta pentru podium a fost foarte strânsă.  Am pornit în acest sezon cu gândul să ne distrăm și să susținem echipa, dar este clar că de fiecare dată vom ajunge și la o luptă pentru podium, pentru că adrenalina competiției nu mă lasă să ajung doar un “gentleman driver” – cel puțin nu deocamdată.  Așa că abia aștept următoarea etapă.”

Ne vom revedea cu Bogdan Marișca și Borbèly Kàroly, la etapa de la Raliul Sibiului pe 14-15 august. Mult succes în continuare vă dorim.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss