GP24 Media

LATEST POSTS

Bogdan Marișca se impune la Raliul Clujului 2021!

Bogdan Marișca
Vizualizări: 11294

Echipajul Bogdan Marișca / Sebastian Itu (Ford Fiesta R5) a câștigat Raliul Clujului Star Lubricants powered by MotoIntegrator 2021, după ce s-a impus în 5 dintre cele 6 probe speciale.

Bogdan Marișca

Dacă prima zi, după cele două treceri pe “Făget”, Marișca a încheiat-o pe poziția secundă, duminică pilotul Napoca Rally Academy a crescut ritmul pe “Tarnița” și “Dângău” și a încheiat raliul cu un timp total de 00:52:09,1 minute. Echipajul sibian Sebastian Barbu / Bogdan Iancu (Skoda Fabia Rally2) a terminat pe poziția a doua, la 42 de secunde în spatele câștigătorului. Podiumul a fost completat de brașovenii Dan Gîrtofan / Tudor Mârza (Skoda Fabia Rally2).

Probele montane de duminică s-au desfășurat sub supravegherea de la înălțime a unui elicopter al Inspectoratului General de Aviație și s-au desfășurat fără evenimente majore.

Raliul Clujului Star Lubricants powered by MotoIntegrator s-a bucurat de prezența unui public numeros, atât la Startul Festiv de vineri, cât și pe probe și la Festivitatea de premiere de duminică.

Bogdan Marișca

Clasamentele finale ale Raliului Clujului 2021 le găsiți AICI și pe raliulclujului.ro.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Ediția din acest an a Raliului Clujului nu ar fi fost posibilă fără sprijinul partenerilor.

Partenerii principali ai evenimentului: Star Lubricants, distribuitor autorizat al produselor Mobil 1, MotoIntegrator powered by Intercars, RMB Interauto powered by Ford, Parsa Beauty, CELOT, VIVO! Cluj-Napoca.

Parteneri: Cluj Arena, AEA Medical, Gerovital, Coca-Cola, Vittel, A 24, New Mar Catering, Cricova, CERT Transilvania.

Parteneri print: PMA, Impress.

Parteneri media: LOOK SPORT, TVR, TVR Cluj, Via Cluj TV, Radio Cluj, Făclia, Ziarul News, RallyMax, Autoştiri.ro, FanRally.ro, Autorally, GP24.ro, RallyCow, FireWebb.

Bogdan Marișca

Raliul Clujului Star Lubricants powered by MotoIntegrator a fost organizată de către Clubul Sportiv Savu Racing, în colaborare cu Primăria și Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Mai multe știri despre Campionatul Național de Raliuri găsiți AICI.

Sursa: Comunicat Raliul Clujului
Photocredit: Raliul Clujului
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES