More

  Latest Posts

  Bogdan Marișca câștigă pe Muntele Roșu, Simone Tempestini preia prima poziție la general

  Vizualizări: 7622

  Penultima probă specială din TESS Brașov Rally a început cu un șoc extraordinar. Înainte de startul probei speciale, Mads Ostberg, liderul raliului, și-a anunțat abandonul. Norvegianul a invocat anumite probleme tehnice apărute pe proba specială de la Babarunca.

  Astfel, Simone Tempestini devenea automat liderul clasamentului general în TESS Brașov Rally. Mai mult, pilotul celor de la Napoca Rally Academy și-a permis să facă spectacol pe Muntele Roșu și nu s-a mai stresat să bată competiția. Prin urmare, victoria în PS7 i-a revenit coechipierul său, Bogdan Marișca.

  Chiar și așa, Tempestini a sosit al doilea pe Muntele Roșu, la 6.7 secunde în urma lui Marișca. Podiumul celei de-a șaptea probe speciale a fost completat de Adrian Răspopa, la 13.7 secunde în urma referinței lui Marișca. Sebastian Barbu și Dan Gîrtofan au fost ceilalți piloți clasați în top cinciul probei speciale de la Muntele Roșu.

  După șapte probe speciale, Simone Tempestini devine noul lider al clasamentului general din TESS Brașov Rally. Pilotul de la Napoca Rally Academy are un avantaj enorm, de peste un minut în fața lui Bogdan Marișca. Podiumul clasamentului general este completat de Sebastian Barbu, în timp ce, Adrian Răspopa și Dan Gîrtofan sunt ceilalți piloți clasați în top cinci.

  TESS Brașov Rally se va încheia în această după-amiază, cu ultima probă specială, power stage-ul programat să se desfășoare la Poiana Brașov, pe o distanță de 10.8 kilometri.

  Sursa: GP24
  Photocredit: Dan Străuți - Autoștiri.ro
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  GP24

  Latest Posts

  Don't Miss