GP24 Media

LATEST POSTS

Bogdan Marișca câștigă pe Muntele Roșu, Simone Tempestini preia prima poziție la general

Rally
Vizualizări: 10774

Penultima probă specială din TESS Brașov Rally a început cu un șoc extraordinar. Înainte de startul probei speciale, Mads Ostberg, liderul raliului, și-a anunțat abandonul. Norvegianul a invocat anumite probleme tehnice apărute pe proba specială de la Babarunca.

Astfel, Simone Tempestini devenea automat liderul clasamentului general în TESS Brașov Rally. Mai mult, pilotul celor de la Napoca Rally Academy și-a permis să facă spectacol pe Muntele Roșu și nu s-a mai stresat să bată competiția. Prin urmare, victoria în PS7 i-a revenit coechipierul său, Bogdan Marișca.

Chiar și așa, Tempestini a sosit al doilea pe Muntele Roșu, la 6.7 secunde în urma lui Marișca. Podiumul celei de-a șaptea probe speciale a fost completat de Adrian Răspopa, la 13.7 secunde în urma referinței lui Marișca. Sebastian Barbu și Dan Gîrtofan au fost ceilalți piloți clasați în top cinciul probei speciale de la Muntele Roșu.

După șapte probe speciale, Simone Tempestini devine noul lider al clasamentului general din TESS Brașov Rally. Pilotul de la Napoca Rally Academy are un avantaj enorm, de peste un minut în fața lui Bogdan Marișca. Podiumul clasamentului general este completat de Sebastian Barbu, în timp ce, Adrian Răspopa și Dan Gîrtofan sunt ceilalți piloți clasați în top cinci.

TESS Brașov Rally se va încheia în această după-amiază, cu ultima probă specială, power stage-ul programat să se desfășoare la Poiana Brașov, pe o distanță de 10.8 kilometri.

Sursa: GP24
Photocredit: Dan Străuți - Autoștiri.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES