More

  Latest Posts

  Bogdan Marișca câștigă pe Muntele Roșu, Simone Tempestini preia prima poziție la general

  Penultima probă specială din TESS Brașov Rally a început cu un șoc extraordinar. Înainte de startul probei speciale, Mads Ostberg, liderul raliului, și-a anunțat abandonul. Norvegianul a invocat anumite probleme tehnice apărute pe proba specială de la Babarunca.

  Astfel, Simone Tempestini devenea automat liderul clasamentului general în TESS Brașov Rally. Mai mult, pilotul celor de la Napoca Rally Academy și-a permis să facă spectacol pe Muntele Roșu și nu s-a mai stresat să bată competiția. Prin urmare, victoria în PS7 i-a revenit coechipierul său, Bogdan Marișca.

  Chiar și așa, Tempestini a sosit al doilea pe Muntele Roșu, la 6.7 secunde în urma lui Marișca. Podiumul celei de-a șaptea probe speciale a fost completat de Adrian Răspopa, la 13.7 secunde în urma referinței lui Marișca. Sebastian Barbu și Dan Gîrtofan au fost ceilalți piloți clasați în top cinciul probei speciale de la Muntele Roșu.

  După șapte probe speciale, Simone Tempestini devine noul lider al clasamentului general din TESS Brașov Rally. Pilotul de la Napoca Rally Academy are un avantaj enorm, de peste un minut în fața lui Bogdan Marișca. Podiumul clasamentului general este completat de Sebastian Barbu, în timp ce, Adrian Răspopa și Dan Gîrtofan sunt ceilalți piloți clasați în top cinci.

  TESS Brașov Rally se va încheia în această după-amiază, cu ultima probă specială, power stage-ul programat să se desfășoare la Poiana Brașov, pe o distanță de 10.8 kilometri.

  Sursa: GP24

  Photocredit: Dan Străuți - Autoștiri.ro


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss