More

  Latest Posts

  Bogdan Cuzma câștigă Trofeul Câmpulung Muscel

  Vizualizări: 12619

  Timișoreanul Bogdan Cuzma-Mitsubishi Lancer EVO 9 se impune în penultima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă, Trofeul Câmpulung Muscel, pentru el fiind prima sa victorie din sezonul actual. Alături de Bogdan, pe podium au mai urcat frații Dumitrescu, în ordinea Andrei-Tatuus și Silviu-Osella.

  Piloții ce au încheiat cursa în Top 10 sunt: Lucian Răduț-Mitsubishi Lancer EVO 8, Emil Nestor-Radical V8, Costi Stratnic-Dacia Logan STCC, Mihai Leu-Ferrari 458 Challenge, Călin Făgădar-Mitsubishi Lancer EVO 9, Andrei Șerban-Skoda Fabia și Septimiu Marghițaș-Seat Leon TCR.

  Andrei Dumitrescu urcă pe locul 1 la general, iar Răduț coboară pe 2, între ei fiind o diferență de doar 4 puncte înainte de ultima rundă.

  Ultima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă va avea loc pe cunoscutul traseu ce duce spre stațiunea Poiana Brașov, cursa având loc în weekendul 13-14 octombrie, iar acolo vom afla numele noului campion național la VTM, sezonul 2018.

   

  Foto-fras.ro

   

  Sursa:
  Photocredit:
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss