GP24 Media

LATEST POSTS

Bogdan Cuzma câștigă Trofeul Câmpulung Muscel

Vizualizări: 30736

Timișoreanul Bogdan Cuzma-Mitsubishi Lancer EVO 9 se impune în penultima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă, Trofeul Câmpulung Muscel, pentru el fiind prima sa victorie din sezonul actual. Alături de Bogdan, pe podium au mai urcat frații Dumitrescu, în ordinea Andrei-Tatuus și Silviu-Osella.

Piloții ce au încheiat cursa în Top 10 sunt: Lucian Răduț-Mitsubishi Lancer EVO 8, Emil Nestor-Radical V8, Costi Stratnic-Dacia Logan STCC, Mihai Leu-Ferrari 458 Challenge, Călin Făgădar-Mitsubishi Lancer EVO 9, Andrei Șerban-Skoda Fabia și Septimiu Marghițaș-Seat Leon TCR.

Andrei Dumitrescu urcă pe locul 1 la general, iar Răduț coboară pe 2, între ei fiind o diferență de doar 4 puncte înainte de ultima rundă.

Ultima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă va avea loc pe cunoscutul traseu ce duce spre stațiunea Poiana Brașov, cursa având loc în weekendul 13-14 octombrie, iar acolo vom afla numele noului campion național la VTM, sezonul 2018.

 

Foto-fras.ro

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES