GP24 Media

LATEST POSTS

Binotto vorbește despre podiumul lui Vettel

Vizualizări: 10658

Directorul echipei Ferrari, Mattia Binotto, spune că podiumul lui Sebastian Vettel, din Grand Prix-ul Turciei, este foarte important pentru pilotul german, după un sezon atât de dificil. Vettel a livrat cea mai bună performanță din acest an, după ce a luat start-ul în cursă, de pe locul 12 și a urcat pe a 3-a treaptă a podiumului, în turul final.

Deși a ajuns din nou pe poziția a 4-a, spre sfârșitul cursei, o greșeală comisă de Charles Leclerc, i-a servit lui Vettel podiumul pe tavă.

Binotto nu a fost prezent în Turcia, dar crede că această performanță demonstrează faptul că Vettel reușește, în sfârșit să lucreze bine cu monopostul actual: „Mă bucur foarte mult pentru Sebastian. Cred că e foarte important pentru el, acest podium. A fost un sezon dificil pentru el. Cred că măcar acum, pe final de sezon, simte mai bine monopostul. Livrează mai bine.”

„A avut un start foarte bun”, a apreciat Binotto. „A conservat bine pneurile, pastrandu-și și poziția. Per total, chiar și în ultimul tur, s-a descurcat bine, pentru că a profitat de acea oportunitate. Chiar e super pentru el. A încheiat pe 3, foarte aproape de Perez. Dar e ok, mă bucur pentru el. Mai sunt 3 curse și sper că ne vom descurca la fel de bine și în următoarele.”

Sursa: scuderiafans.com
Photocredit: F1 Chronicle
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES