Latest Posts

Binotto vorbește despre podiumul lui Vettel

Vizualizări: 11088

Directorul echipei Ferrari, Mattia Binotto, spune că podiumul lui Sebastian Vettel, din Grand Prix-ul Turciei, este foarte important pentru pilotul german, după un sezon atât de dificil. Vettel a livrat cea mai bună performanță din acest an, după ce a luat start-ul în cursă, de pe locul 12 și a urcat pe a 3-a treaptă a podiumului, în turul final.

Deși a ajuns din nou pe poziția a 4-a, spre sfârșitul cursei, o greșeală comisă de Charles Leclerc, i-a servit lui Vettel podiumul pe tavă.

Binotto nu a fost prezent în Turcia, dar crede că această performanță demonstrează faptul că Vettel reușește, în sfârșit să lucreze bine cu monopostul actual: „Mă bucur foarte mult pentru Sebastian. Cred că e foarte important pentru el, acest podium. A fost un sezon dificil pentru el. Cred că măcar acum, pe final de sezon, simte mai bine monopostul. Livrează mai bine.”

„A avut un start foarte bun”, a apreciat Binotto. „A conservat bine pneurile, pastrandu-și și poziția. Per total, chiar și în ultimul tur, s-a descurcat bine, pentru că a profitat de acea oportunitate. Chiar e super pentru el. A încheiat pe 3, foarte aproape de Perez. Dar e ok, mă bucur pentru el. Mai sunt 3 curse și sper că ne vom descurca la fel de bine și în următoarele.”

Sursa: scuderiafans.com
Photocredit: F1 Chronicle
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

scuderiafans.com

Latest Posts

Don't Miss