More

  Latest Posts

  Binotto vorbește despre podiumul lui Vettel

  Directorul echipei Ferrari, Mattia Binotto, spune că podiumul lui Sebastian Vettel, din Grand Prix-ul Turciei, este foarte important pentru pilotul german, după un sezon atât de dificil. Vettel a livrat cea mai bună performanță din acest an, după ce a luat start-ul în cursă, de pe locul 12 și a urcat pe a 3-a treaptă a podiumului, în turul final.

  Deși a ajuns din nou pe poziția a 4-a, spre sfârșitul cursei, o greșeală comisă de Charles Leclerc, i-a servit lui Vettel podiumul pe tavă.

  Binotto nu a fost prezent în Turcia, dar crede că această performanță demonstrează faptul că Vettel reușește, în sfârșit să lucreze bine cu monopostul actual: „Mă bucur foarte mult pentru Sebastian. Cred că e foarte important pentru el, acest podium. A fost un sezon dificil pentru el. Cred că măcar acum, pe final de sezon, simte mai bine monopostul. Livrează mai bine.”

  „A avut un start foarte bun”, a apreciat Binotto. „A conservat bine pneurile, pastrandu-și și poziția. Per total, chiar și în ultimul tur, s-a descurcat bine, pentru că a profitat de acea oportunitate. Chiar e super pentru el. A încheiat pe 3, foarte aproape de Perez. Dar e ok, mă bucur pentru el. Mai sunt 3 curse și sper că ne vom descurca la fel de bine și în următoarele.”

  Sursa: scuderiafans.com

  Photocredit: F1 Chronicle


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss