Latest Posts

Binotto spune că lucrările la mașina Ferrari 2022 sunt „avansate”

Vizualizări: 10402

Directorul echipei Ferrari, Mattia Binotto, a detaliat progresele pe care Scuderia le-a făcut pentru următorul sezon – cu o îmbunătățire semnificativă a motorului.

Există încă multe curse de făcut în acest sezon, dar echipele se uită deja la setul de schimbări de reguli care va avea loc în 2022, cu mașini noi care semnalează o nouă eră a Formulei 1.

Sezonul viitor inaugurează o revizuire totală a mașinii F1, un accent pe efectul solului, nasul și aripile refăcute și multe altele, în încercarea de a crea un spectacol cu ​​mai multe depășiri în 2022. Și lucrările sunt în curs de desfășurare la noua mașină Ferrari, potrivit lui Binotto.

“2022 progresează și este momentul în care în mod normal am îngheţa geometriile șasiului și întregul concept al mașinii, aspectul suspensiei, aspectul răcirii, deci să spunem că noul concept este cu siguranță foarte avansat”, a spus el.

„În timp ce conceptul este înghețat, șasiul este în producție. Este timpul să continuăm să lucrăm la forma corpului, la aerodinamică, aripi, caroserie etc. și, fără îndoială, lucrăm mult la unitatea de putere – unitatea de putere anul viitor va fi complet nouă în concepție și design… ”, a adăugat el.

Binotto spune că lucrările la mașina Ferrari 2022 sunt „avansate”

De asemenea, este în lucru un upgrade de motor pentru acest sezon, Ferrari sperând că îi va ajuta să obțină câștiguri în mizele de putere, Binotto explicând de ce acest lucru este atât de esențial pentru obiectivele lor de a deveni echipa care luptă pentru campionat.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

El a continuat: „Pentru noi va fi important să facem cel mai important pas pe care îl putem, știind că acesta este cumva decalajul suprem în ceea ce privește performanța unității de putere.

„Obiectivul este să încercăm să acoperim acest dezavantaj, să îl închidem, deci de aceea la motor lucrăm din greu și acesta este un moment cheie în care nu numai că trebuie să găsești performanțe, ci să începi să omologhezi pe deplin fiabilitatea produsului pentru sezonul urmator.”

În ceea ce privește momentul în care upgrade-ul motorului va fi gata de utilizare, șeful Scuderiei a prezentat câteva dintre provocările cu care se confruntă.

Binotto spune că lucrările la mașina Ferrari 2022 sunt „avansate”

“Lucrăm foarte mult pentru a le avea gata cât mai curând posibil”, a spus el.

„Este o schimbare de tehnologie pe partea hibridă. Pentru a le introduce, trebuie mai întâi să transportăm materialele și, fiind materiale periculoase, avem nevoie de omologări complete și certificare pentru acestea, deci nu este doar o chestiune de a dezvolta sistemul hibrid și de a demonstra cumva fiabilitatea, ci există o mulțime de aspecte care trebuie abordate pentru a le avea disponibile pe pistă.

„În acest moment, nu există o cursă care să fie decisă. Va fi cât mai curând posibil. Sperăm că va fi în următoarele curse și foarte curând”, a concis Binotto.

Scuderia ajunge la Marele Premiu al Rusiei din acest weekend cu un deficit de 13,5 puncte față de locul trei McLaren în clasament.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss