GP24 Media

LATEST POSTS

Binotto: Sainz trebuie să gestioneze presiunea unei mașini de frunte în F1.

Sainz
Vizualizări: 10905

Șeful echipei Scuderia Ferrari, Mattia Binotto, recunoaște că Carlos Sainz trebuie să învețe să gestioneze presiunea de a avea pentru prima dată o mașină de frunte.

Spaniolul s-a accidentat în Q2 pentru Marele Premiu al Emiliei Romagna de la Imola, după ce stabilise deja un timp suficient de bun pentru a doua poziție în sesiune, în spatele lui Max Verstappen. Deși a avansat în Q3, nu a putut participa, astfel că a alunecat pe locul 10 pe grila de start pentru cursa de sprint de sâmbătă. Carlos Sainz a fost umbrit de coechipierul său Charles Leclerc atât în calificări, cât și în cursele de până acum în 2022, și se află la 38 de puncte în spatele monegascului înainte de cursa de sprint, după ce a ieșit în trombă în Marele Premiu al Australiei în primele etape.

Binotti, Sainz

Mattia Binotto spune că nu există nicio problemă specială cu Carlos Sainz, dar recunoaște că fostul pilot de F1 de la Toro Rosso (acum AlphaTauri), Renault și McLaren încă trebuie să se obișnuiască să conducă o mașină capabilă să se lupte la vârf. „Nu cred că există probleme”, a remarcat Mattia Binotto sâmbătă, la Imola. „Cu siguranță trebuie să te adaptezi. Cred că a făcut câteva greșeli, care sunt importante. Dar, cu toate acestea, cred că se îmbunătățește, merge din ce în ce mai repede”.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Dacă mă uit ieri, când conducea, chiar conducea repede. Păcat, pentru că atunci când a ieșit, cred că nu era momentul potrivit pentru a împinge la limită. El știe foarte bine. Cred că este o chestiune de gestionare a presiunii. Poate pentru prima dată în cariera sa că are o mașină suficient de rapidă pentru a concura pentru cele mai bune poziții. Pur și simplu trebuie să se obișnuiască cu asta. Dar o va face foarte repede, pentru că știu cât de inteligent și cât de capabil este să gestioneze presiunea”.

Scuderia Ferrari a anunțat săptămâna trecută prelungirea înțelegerii cu Carlos Sainz, iar Mattia Binotto consideră că o linie stabilă până în 2024 aduce beneficii evidente. „De ce încă doi ani? Cred că pentru că, în primul rând, suntem foarte mulțumiți de el, de modul în care s-a integrat în echipă, de felul în care performează”, a spus el. „Și cred că simplu că el se ridică la nivelul așteptărilor. După aceea, am început această experiență cu el, cred că suntem foarte, foarte fericiți. A fost momentul potrivit pentru a privi înainte, pentru a privi înainte”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Binotti, Sainz

„Cred că prin reînnoirea și prelungirea, este ca și cum ar da stabilitatea potrivită și echipei. Știm că piloții noștri sunt confirmați până la sfârșitul anului 2024. Și putem să construim pe asta. Cred că, în calitate de Scuderia Ferrari, într-adevăr, obiectivul nostru principal este să încercăm să creăm cu adevărat bazele pentru viitor. Și împreună cu această linie de piloți, cred că este tot ce putem face mai bine”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES